TRANSFORMACIJE POZNATIH

Uspjeli smršaviti desetine kilograma i izgledaju neprepoznatljivo

Borba za bolje uloge i svoje mjesto u Holivudu je stresna, a poznati često utjehu traže upravo u hrani

Avaz.ba

3.4.2019

S viškom kilograma bore se na sve četiri strane svijeta. A kada je fizički izgled u pitanju, slavne osobe su pod većim pritiskom.

Borba za bolje uloge i svoje mjesto u Holivudu je stresna, a poznati često utjehu traže upravo u hrani. Tačno je da oni mogu da priušte sebi lične trenere i stroge dijete, ali višak kilograma ni kod njih ne nestaje preko noći, već nakon višemjesečnog mukotrpnog vježbanja i dijeta. Oni su dokaz da je sve u volji i tome koliko ste spremni da radite na sebi.

Krsti Alej (Kirstie Alley)

Glumica je dostigla vrhunac karijere osamdesetih godina. Otad se više puta prilično gojila i mršavila, ali to nije utjecalo na njen uspjeh u Holivudu. Uvijek izgleda elegantno i graciozno u svim prilikama.

Val Kilmer

Nisu samo žene te koje muče muku s kilogramima. Poznati glumac Val Kilmer je kao Betmen ukrao srca milionima žena širom svijeta 90-ih godina. Glumac je otad nabacio dosta kilograma i ponovo smršavio.

Melisa Mekart (Melissa McCarthy)

Glumica je poznata po ulozi u seriji "Gilmore Girls", a u posljednje vrijeme obradovala je sve fanove jer je uspjela smršaviti nevjerovatna 34 kilograma. Novi izgled joj očaravajuće dobro stoji.

Majk Tajson (Mike Tyson)

Jedan od najpoznatijih boksera svih vremena Majk Tajson imao je 58 profesionalnih mečeva u životu od kojih je izgubio samo šest, a jedan od najvećih izazova ipak mu je bio gubitak viška kilograma. Nakon penzije, on kao da je zaboravio na svoj do tada zdrav način ishrane i vježbanja. Počeo je da ide u teretanu i radio je veoma naporno na tome da smršavi 63 kilograma. Vježbao je kao atletičari i uspio izaći nakraj sa svojom težinom. Također, postao je vegan, što mu je pomoglo da ostane zdrav i zadrži težinu.

Džona Hil (Jonah Hill)

Njegova karijera počela je 2007. godine. Njegova šarmantna pojava u “Supertati” uskoro se pretvorila u gojaznu jer je glumac prestao voditi računa o svom zdravlju. Ali vidno je smršavio prije premijere filma “21 Jump Street”.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.