SKANDAL

Slao poruke Staniji i Aleksandri dok je bio s Karleušom: Oglasio se Ognjen Vranješ o tvrdnjama starlete

Avaz.ba

3.4.2019

Broj poznatih žena s kojima je želio da bude ili je bio Ognjen Vranješ se povećao. Tom spisku dodate su Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić, koje su same otkrile da im je fudbaler slao poruke preko društvenih mreža, i to dok je, navodno, bio s Jelenom Karleušom!

Starleta iz Kaluđerice, čim je ušla u "Zadrugu", prenijela je cimerkama informacije iz vanjskog svijeta. Ono što je svakako izazvalo najveću pažnju jeste navodna afera o kojoj se i danas priča, između Karleuše i Vranješa. Čim je Subotić otkrila da je u pitanju bosanski fudbaler, koji je njoj pisao, Stanija je skočila kao oparena i rekla da se i njoj nabacivao.

- I meni je, majke mi. Pisao mi je na Instagramu - rekla je Stanija i do detalja objasnila šta joj je slao.

- Meni je Taša našla na Instagramu njegove poruke i to ne bi primijetila da mu nije profil verificiran, ima onaj plavi znak. Tako je prepoznala da je javna ličnost. Lik mi je svašta pisao, i to više puta. Napiše "Ćao, šta radiš, kako si" - rekla je kroz smijeh.

Stanija kaže i da mu nije odgovorila te da je Vranješ ostao praznih ruku.

- Napisao mi je: "E, bila si super na 'Farmi', ali šta ćeš tamo, ne treba ti to" i kao 'Treba da si ovdje, na estradi'. Ja sam ga kulirala, nikad mu ništa nisam odgovorila. Lik se dopisivao sam sa sobom - oduševljeno je rekla Stanija.

Aleksandra je tada otkrila da se njoj Vranješ javljao prošle godine, kada je navodno bio u vezi s Jelenom.

- Meni je isto pisao. Slao mi je smajliće, one što namiguju. Pisao mi je prošle godine, ljetos, kada sam bila u Crnoj Gori pa sam postavljala slike u kupaćem. I ovaj ovdje (David Dragojević) zna da mi je pisao, pokazala sam mu poruke - rekla je Subotić.

Stanija je tada šokirana konstatirala da Vranješ nije birao s kim se dopisuje i da joj nije jasno šta je Karleuša vidjela u njemu.

- On je pisao svima, hladno je lik svakoj slao poruke. I ona da padne na njega. Nemam riječi - prokomentirala je starleta.

Ognjen Vranješ se za Kurir.rs samo nasmijao na sve ove tvrdnje.

- Samo čekam da se oglasi i Miljana Kulić - rekao je Vranješ.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.