KONTROVERZNA LJUBAV

Milijanina majka, sva u suzama, progovorila: Moje dijete nije bolesno, ona je prosto poremećena

Slađana Bogdanović s njom išla kod stručnih lica

Slađana Bogdanović podržava kćerku Milijanu. Kurir.rs

Kurir.rs

4.4.2019

Slađana Bogdanović, majka Milijane Bogdanović, kroz suze je ispričala da je primijetila odavno da njena kćerka voli starije muškarce i da je zbog toga s njom išla kod stručnih lica.

Ljubav između Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) podijelila je Srbiju, a dok mnogi procjenjuju svaki njihov postupak u "Parovima", majka Milijane za "Kurir.rs" je otkrila kako se nosi s kritikama i osudama okoline.

Slađana Bogdanović jasno je poručila svima da svoje dijete podržava i da niko nije hodao njenim putem, pa ne zna kroz kakav pakao je prošla s kćerkom.

Milijanina majka otkriva da se s činjenicom da njena kćerka voli znatno starije muškarce pomirila onda kada joj je psihijatar rekao da je to jedino rješenje.

- Išla sam s njom kod psihijatra, išla je ona i sama poslije. Mislim da moje dijete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je otkad je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam s njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo. Milijana je moje dijete i šta je trebalo da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mjestu, pitam ja njih. Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla. Ona je moje dijete, ja se njom ponosim, neću je se odreći i ne stidim je se - kazala je Slađana i dodala da je Milijana sama odlučila da ne živi s njima u gradu, već kod bake na selu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.