DOM MLADIH

"Dubioza", "Skroz" i Bane Trifunović gosti na koncertu "Letu štuke"

Drago mi je objaviti da ćemo i u Sarajevu imati goste, i to drage nam kolege s kojima smo i privatno vezani, kaže Šaran

"Letu štuke": Koncert 26. aprila u Domu mladih

Piše: L. S. R.

4.4.2019

"Letu štuke" u će 26. aprila održati koncert u sarajevu u Domu mladih u okviru kojeg će  promovirati svoj aktuelni album "Topla voda". Tom će prilikom pozornicu s njima dijeliti vrhunski muzičari i prije svega prijatelji "Dubioza kolektiv", grupa "Skroz" i Branislav Trifunović.

- Drago mi je objaviti da ćemo i u Sarajevu imati goste i to drage nam kolege s kojima smo i privatno vezani. Uz grupu "Skroz" pridružit će nam se i članovi "Dubioza kolektiv" s kojima imamo snimljeni zajednički singl na aktualnom albumu, pjesmu "Zemlja gori", a svoj dolazak potvrdio nam je i Bane Trifunović nakon što nam je gostovao i u Beogradu -  izjavio je Dino Šaran.

Nakon zagrebačke, ljubljanske i beogradske promocije kultna sarajevska grupa 26. aprila službeno će sarajevskoj publici predstaviti svoj četvrti studijski album koji je svijetlo dana ugledao krajem 2018. godine a s kojeg su radijski eter već prodrmali singlovi 'Bože zdravlja', 'Supermarket', 'Bočice' i 'Zemlja gori'.

Mnogobrojni fanovi s oduševljenjem i ovacijama su popratili dosadašnje tri službene koncertne promocije u regiji i time dokazali kako su "Letu štuke" i nakon 13 godina od izlaska prvog studijskog albuma još uvijek aktualni i svježi i dalje izazivajući veliku pažnju kako publike tako i kritike. Izniman glazbeni repertoar nošen bezvremenskim naslovima poput 'Mjesto za dvoje', 'Minimalizam', 'Sunce', 'Tesla' argument su više da se ova koncertna poslastica ne propusti, a ne sumnjamo da će kultni prostor Doma mladih, kao što su Tvornica, Orto bar i Dom omladine, biti ispunjen odličnom atmosferom, energijom i emocijama.

Ovih dana, prije samog sarajevskog koncerta, očekuje se i premijera video broja za peti singl 'Topla voda' s istoimenog albuma koji je snimljen u Zagrebu pod redateljskom palicom iskusnog znalca Radimira Jovanova Gonza. Kako nam i sam Dino potvrđuje album među devet pjesama skriva još neke singlove a prema komentarima fanova na društvenim mrežama za očekivati je da će sami album iznjedriti još pokoji singl.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.