JET SET

Vranješ napravio sačekušu Karleuši: Poludio što se nije pojavila na suđenju pa se riješio osvetiti

Suđenje odgođeno za 22. april

Ognjen Vranješ i Jelena Karleuša. Screenshot

Avaz.ba

4.4.2019

Zbog obaveze da se pojavi u sudu, Ognjen Vranješ je u utorak došao u Beograd, i u srbijanskoj prijestonici je proveo cijeli dan.

Naime, bh. reprezentativac tužio je nedavno Jelenu Karleušu zbog prijetnji ubistvom. Kako su mediji pisali, Vranješ je protiv pjevačice podnio krivičnu prijavu i dvije tužbe, a za odštetu traži dva miliona. 

Reprezentativac se u utorak u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu pojavio dotjeran i vidno raspoložen. Izgleda da se itekako pripremio za susret sa JK koji je trebalo uslijediti. Kako je ona, međutim, izostala sa ročišta, a suđenje odgođeno za 22. april, Ognjenu su, čini se, potonule sve lađe.

Naime, čitalac Espresa, uslikao je Ognjena Vranješa u restoranu "Grafičar" dok je on bio na ručku. Osim što se iz priloženog moglo zaključiti da vodi računa o svojoj kilaži i dobroj formi, pa je poručio samo porciju piletine i šopsku salatu, moglo se vidjeti i da Ognjen i nije bio baš idealno raspoložen.  

- Izgledao je pomalo zabrinuto i kao da nekoga čeka da se pojavi. Stalno se vrpoljio i gledao unaokolo. Ne znam da li je nekoga čekao ili ne, ali kako je vrijeme prolazilo, izgledao je sve nervoznije i bio je baš vidno neraspoložen -  ispričao je izvor za Espreso.

Zanimljivo u cijeloj priči je i to da je spomenuti restoran jedno od omiljenih mjesta Duška Tošića i Jelene Karleuše. Oni su više puta uslikani baš u ovom restoranu i pojedinačno, ali i zajedno, a nije naodmet napomenuti da je poznati bračni par ovdje 2016. godine proslavio i deset godina svog braka.


Izgleda da Vranješu đavo baš ne da mira. Ne bi čudilo da je upravo zbog toga izgledao neraspoloženo, a da se u restoran uputio ne bi li upravo ovdje možda i naletio na pjevačicu. U svakom slučaju, trenutak je bio idealan. Duško je trenutno u Kini, pa nije morao strepiti da će i njega sresti, a Jelena ranjiva, pa je taman moglo pasti i neko pomirenje! Da li je ovo scenario kojem se fudbaler nadao ili je samo želio opet provocirati, ostaje da vidimo.


Ognjen Vranješ

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.