JET SET

Soraja i njen vjerenik napravili pometnju u restoranu: Ovo su uradili za sve goste, nastao muk

Par nije žalio ni dinara

Soraja Vučelić. Društvene mreže

Avaz.ba

4.4.2019

Soraja Vučelić ovih dana s ruskim tajkunom uživa na jednom od najskupljih ljetovališta. On ju je iznenadio, te ju je neočekivano zaprosio na 84. spratu.

Poznato ljetovalište Sveti Bartolomej poznato je kao elitni dio gdje najbogatiji provode svoje slobodno vrijeme.

- Soraja je željela uživati u vrhunskom luksuzu zato se baš odlučila za ovo mjesto. Puno ju je koštao cijeli odmor, ali ne žali ni dinara. U tom hotelu u kom su oni odsjeli, samo jedna noć košta 3.500 eura - ispričao je za portal Alo.rs izvor blizak Soraji.

 Račun ih je izašao više od 50.000 eura, ali nisu žalili ni dinara.

- O pažnji i luksuzi koji joj svakodnevno priređuje bogati vjerenik svjedoči i jedna scena koja se dogodila na mondenskoj plaži. Naime, on je Soraju častio skupim pićem, ali to nije bilo sve. Ruski tajkun odlučio je i da počasti cijeli restoran za vrijeme dnevne žurke te je sve prisutne častio šampanjcem. Račun ih je izašao više od 50.000 eura, ali nisu žalili ni dinara - kazao je izvor za portal Alo.rs.

Soraja je zagolicala maštu javnosti.

- Oduševljena sam ovim mjestom u kome sam se došla provesti i uživati. Jedno je od najljepših na svijetu, ko zna, možda već sljedeće godine kupim ovdje nekretninu - prokomentirala je Soraja za portal Alo.rs i zagolicala maštu javnosti.

 

View this post on Instagram

🌴🌍

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.