JET SET

Goca Tržan izbjegla silovanje: Svaki mamlaz koji je jači misli da ima pravo na tebe

Dok se tog dijela prošlosti stidi, trudi se da joj život čine odrastanje kćerke Lene i novi brak s Radomirom Novakovićem

Goca Tržan. Screenshot

Avaz.ba

4.4.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Iako pjevačica Goca Tržan s Ivanom Marinkovićem u braku nije već godinama - od kojih je on većinu proveo u rijaliti šou-programu "Parovi", gdje je dobio i sina Željka s Miljanom Kulić - ne mogu  je zaobići prozivke na račun te zajednice i činjenica da njena kćerka ima polubrata, prenosi Kurir.rs.

Dok se tog dijela prošlosti stidi, trudi se da joj život čine odrastanje kćerke Lene i novi brak s Radomirom Novakovićem. Ulogu majke i supruge dopunjuje snimanjem novih pjesama i vlogova.

Jesu li te priče bazirane na tvom životnom iskustvu?

Uvijek naglašavam da se tu radi o onome u šta se razumijem. Iznenadim se svaki put na novu informaciju da je neko silovan, maltretiran... Još kad vidiš komentare ispod vijesti u kojima ima onih koji to opravdavaju, ne mogu sakriti svoj šok. 


Da li je neki dečko zaista pokušao da te siluje?

- Ne postoji žena na ovom svijetu koja nije bila u takvoj situaciji. Svaki mamlaz koji je jači misli da ima pravo na tebe ako ga samo pogledaš tri puta. Ima mnogo muškaraca koji žensku pristojnost tumače kao otvoren poziv na seks.

Šta ti se tačno desilo?

- Imala sam 17 godina i bila s nekim društvom u diskoteci, gdje me je jedan tip pikirao. Neprijatno je nasrnuo na mene u automobilu kad me je dovezao kući. Rekla sam mu: 'Čekaj, nisam zainteresirana.' Srećom, znao se zaustaviti u posljednji čas.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.