INSTAGRAM

Sandra Resić objavila fotografiju s Kijom Kockar: Kada je bila mala, dobila je batine zbog mog oca

U opisu spomenula pjevača Ninu Rešića

Avaz.ba

5.4.2019

Pjevačica Sandra Rešić objavila je fotografiju s Kijom Kockar na Instagramu, a u opisu fotografije spomenula je svog pokojnog oca, pjevača Ninu Rešića.

- Kada je bila mala, dobila je batine zbog mog tate, sada kada smo velike, radovala sam se njenoj pobjedi. Mali svijet - napisala je Sandra u opisu fotografije.

Pjevačica je za "Telegraf.rs" ispričala anegdotu koja povezuje nju, njenog oca i Kiju.

- Kod Milana na rođendanu Kristina me vukla da se upoznam s njenom mamom. Rekla je mami "Znaš čija je ovo kćerka?", a ona joj je rekla da zna da sam Ninina kćerka. Kako sam uspjela da čujem od muzike, Kristina je nosila sliku mog tate, a njena mama je mnogo voljela mog oca. Dobila je batine što je nosila tu sliku po školi - rekla je za "Telegraf.rs" Sandra.

Sandra je onda ispričala kako je dalje izgledao razgovor između nje i Kije Kockar.

- Kaže meni Kija: "Dobila sam batine zbog tvog tate", a ja sam onda njoj rekla "Ja sam glasala za tebe, da pobijediš" - rekla je Sandra.

Zatim joj je Sandra rekla da treba iskoristiti svaku priliku koja joj se pruži.

- Meni je jako drago što je ona uspjela i šta god da joj se pruži u životu rekla sam joj "Uzmi, ne propuštaj prilike. Ako ti kažu da pišeš treću knjigu, piši memoare. Ženo, prilike se ne propuštaju!" Baš je bio lijep susret - zaključila je Sandra.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.