VODITELJICA

Ona leži sa Deom Đurđević, a riječi kojima je opisala stanje voditeljice dugo će vam odzvanjati u ušima

Nakon jezive saobraćajne nesreće na Dedinju

Dei je znatno bolje. Arhiv

Avaz.ba

5.4.2019

Voditeljica Dea Đurđević doživjela je stravičnu saobraćajnu nesreću prije skoro dva mjeseca, kada joj je otkinuta ruka. Od tada se oporavlja u bolnici i, kako su mnogi napominjali, svakodnevno pokazuje koliko je hrabra. 

Sada, oglasila se djevojka koja sa Deom dijeli bolničku sobu. Nije krila koliko je oduševljena voditeljicinom pozitivnom energijom.

- Ležim sa Deom na istom odjeljenju. Ljudi, ova devojka je anđeo! Ja pozitivniju i miliju osobu upoznala nisam! Vrijedna svakog poštovanja - rekla je ona, piše Kurir.

Deina majka Nena također je nedavno otkrila da se njena kćerka osjeća mnogo bolje.

- Hvala Bogu, Dei je znatno bolje. Oporavak teče kako treba. Sada mogu svaki dan da je viđam i presretna sam zbog toga. Samo to što je prebačena sa intenzivne njege mnogo znači. Odlično je i šali se kao prije. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage da je gledam u bolnici, krivo mi je, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti u redu. Ponosna sam na nju, jača je od mene. Mladen je stalno uz nju i to joj puno znači - ispričala je Nena.

Podsjetimo, Dea Đurđević doživjela je jezivu saobraćajnu nesreću 7. februara na Dedinju, ispred KBC "Dragiša Mišović", kada joj je autobus otkinuo ruku. Od tog dana, pa sve do prošle sedmice bila je na odjeljenju intenzivne njege na VMA, a zatim je prebačena u Klinički centar, na odjeljenje ortopedije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.