ŠOU REALNOSTI

Bosanka tražila muža u TV emisiji u Australiji

Mlada i mladoženja upoznaju se tek na vjenčanju

Ines pred vjenčanje u šouu

Piše: A. HODŽIĆ

6.4.2019

Bosanka Ines Bašić zvijezda je popularnog australskog šoua „Brak na prvi pogled“. U ovoj gledanoj emisiji širom svijeta, troje eksperata spaja parove koji se prvi put susretnu na svom vjenčanju.  

Učesnici nakon TV vjenčanja odlaze na medeni mjesec, a potom se sele u zajednički dom gdje se bolje upoznaju. Nakon završetka tog ciklusa parovi odlučuju da li će izgovoriti sudbonosno da ili se rastaju.

Porodični odgoj

- Nikada nisam imala čvrst porodični odgoj. Kad god bih vidjela sretnu porodicu, osjećala sam se tužno i pomislila bih: „Oh, ja to nikada nisam imala“. To je ono što želim stvoriti za sebe“ – rekla je Bašić za australske medije.

Ines i Bronson: Ljubav je kratko trajala

U razgovoru je istakla kako joj je nedostajala čvrsta očinska figura u životu te da se neće smiriti dok ne pronađe pravu osobu.

- Imala sam teško odrastanje. Zbog načina na koji se otac ponašao prema mojoj mami mislim da sam ovako rastrojena i ozbiljna u onome što očekujem od muškarca. Ne želim biti u takvoj poziciji nikada više. S ocem nemam nikakav kontakt. On se vratio u Evropu, a ja živim s majkom - priznala je Bašić.

Gašenje sna

U ovom šouu Ines je za muža dobila Bronsona Noriša (Norrish) za kojeg je istakla da je pravi alfa muškarac te da do sada nije imala takvog partnera.

- Moram se osjećati zaštićenom i sigurnom jer to nikada nisam imala. Zbog toga se divim Bronsonu, jer mislim da je sposoban da zaštiti ženu – zaključila je.

No, kako nedavno piše „Daily Mail“ Bašić navodno nije pronašla sreću s Bronsonom s obzirom na to da se nadala učešću u novoj sezoni također poznatog šoua „The Bachelorette“ ali za glavnu ulogu tog šoua odabrana je druga djevojka, što su straniji mediji prenijeli kao gašenje sna mlade Ines iako je bila favorit na kladionicama.

Izbjeglički kamp 

Ines Bašić je s roditeljima za vrijeme rata izbjegla iz BiH. U Australiju je došla kada je imala četiri godine, a prethodno su živjeli u izbjegličkim kampovima širom istočne Evrope. Njena sestra rođena je u jednom od izbjegličkih kampova.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.