JET SET

Pjevačicu prosio seksi biznismen: Gogo, razvedi se i udaj se za mene

Četiri mjeseca nakon poroda

Goga ostala bez komentara. Arhiv

Avaz.ba

7.4.2019

Goga Sekulić vratila se nastupima četiri mjeseca nakon poroda. Međutim, nije ni slutila šta će je zateći već na prvoj svirci. 

Pjevačica je u petak pjevala u jednoj diskoteci u Mostaru, gdje je inače rado viđen gost. Kada je zapjevala staru pjesmu "Seksi biznismen", mladić od oko tridesetak godina prišao je bini i sačekao pauzu da joj nešto kaže.

- Poslije prvog bloka, Goga je sišla sa scene i krenula u separe po piće. Iznenada ju je dečko povukao za ruku, što je nju jako uplašilo. Zamolio ju je da ga sasluša i rekao joj da dugo mašta o njoj, da želi da se razvede i uda za njega, da će prihvatiti njenog sina Vasilija Andreja, a na kraju je izvadio skupocjeni prsten i krenuo da je zaprosi. Goga je ostala bez komentara, bukvalno nije znala šta ju je snašlo. Upitala ga je da li se on šali s njom, a kad je shvatila da je dečko zaista ozbiljan, poljubila ga je u obraz i objasnila mu da je ona u sretnom braku sa sportistom Urošem Domanovićem - otkriva naš izvor i dodaje da je pjevačica mladiću i njegovom društvu poslala bocu šampanjca.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.