BEOGRAD Popularni glumac akter tučnjave u "Pioniru"

Objavljen snimak obračuna Milana Kalinića s navijačem Zvezde: Išao je iza vođe "Delija", a onda...

Navijač, čiji identitet do sada nije poznat, završio je krvave glave

Avaz.ba
07.04.2019 12:21

Kalinić: Veliki navijač Zvezde

Glumac Milan Kalinić pokazao je širok repertoar borilačkih vještina uoči početka košarkaške utakmice između Crvene zvezde i Partizana, odlučujuće za plasman u finale ABA lige. Zvezda je izborila finale, ali je utakmicu obilježila žestoka tučnjava.

Telegraf je objavio detalje incidenta i šta je sve prethodilo tučnjavi.

Kalinić je u halu ušao neposredno pred početak meča, išao je iza vođe "Delija" Marka Vučkovića, a samo minut kasnije ušao je u fizički sukob s drugim navijačem Zvezde. Taj navijač, čiji identitet do sada nije poznat, završio je krvave glave poslije tučnjave.

Iz kluba su potvrdili da je mjesto u VIP dijelu, u crvenoj fotelji, bilo rezervirano za glumce Milana Kalinića i Aleksandra Radojičića. Na njihovom mjestu sjedio je navijač, koji je na kraju završio krvav.

Iz Zvezde nisu znali šta su jedan drugome rekli, je li bilo ružnih riječi ili psovki. Volonteri koji su bili prisutni su portparolu kluba prenijeli da Kalinić nije prvi započeo tučnjavu.

Navodno je glumac zamolio navijača da se skloni odatle, a onda je počela rasprava, u koju se uključio i direktor marketinga Crvene zvezde Marko Pavlović, koji je inače suprug Katarine Srećković, koja je voditeljica programa Crvene zvezde.

Tada je taj navijač udario Pavlovića, a onda je u sukob uletio i Kalinić, koji ga je žestoko udario nekoliko puta u glavu. Bili su to baš brutalni udarci.

Da nije bilo Dragana Šutanovca, pitanje je kako bi prošao taj navijač, koji je izvukao deblji kraj na kraju sukoba jer je bio obliven krvlju. Šutanovac je uspio razdvojiti Kalinića i drugog navijača.

Navijač je ubrzo napustio halu, dok je Kalinić ostao u dvorani do kraja meča.

Kalinić nije bio raspoložen za priču poslije incidenta, ali Telegraf tvrdi da  mu je zasmetalo što je istaknuto da je u halu ušao iza vođe "Delija" Marka Vučkovića.

Uoči meča, najavljeno je da će predsjednik Partizana Ostoja Mijailović biti uz ekipu pored klupe. "Crno-bijeli" su dobili tri mjesta od Zvezde, a jedno od njih iskoristio je i prvi čovjek Partizana, koji je želio na taj način pružiti podršku svom timu.

Dok su svi očekivali da oni izađu kroz tunel, ekspedicija "Crno-bijelih" je ušla na sporedni ulaz i odmah je sjela na klupu. Ostatak hale nije ni primijetio kada su ušli, a uvrede su već bile spremne. Ipak, "Crno-bijeli" su se brzo smjestili, zvučnici su bili maksimalno pojačani uz pjesmu sa razglasa, pa sporadične uvrede nisu mogle ni da se čuju.

"Delije" ipak bile na utakmici

Iako je zvaničan stav najvatrenijih navijača Zvezde - "Delija" da ne dolaze na utakmice ABA lige, odlučujuća majstorica protiv Partizana bila je nezaobilazna za mnoge ljude sa sjeverne tribine. Među njima je bio i jedan od vođa Delija - Marko Vučković zvani Komandant.

Uz njega je bilo još utjecajnijih navijača sa sjeverne tribine, ali su svi oni ispoštovali to da zvanično "Delije" ne dolaze kao grupa na utakmice ABA lige, pa nije bilo zastava i obilježja i svi su meč gledali u privatnoj režiji.

Zvezda čeka pobjednika duela Cedevita - Budućnost, koji danas od 19 sati igraju svoju majstoricu za finale ABA lige.

Komentari

NA VRH