JET SET

Novi detalji pomirenja Ane i Raste: Evo na šta reper ne pristaje

Izgleda da su emocije nadvladale i da oni ipak žele biti zajedno

Reper Rasta i pjevačica Ana Nikolić. Agencije

Avaz.ba

8.4.2019

Reper Rasta i pjevačica Ana Nikolić se posljednjih sedmica konstantno viđaju i pokušavaju spasiti brak koji je upao u krizu, saznaje Blic.

I njihov pravni zastupnik potvrdio nam je da, za sada, od razvoda nema ništa.

Reper Stefan Đurić Rasta je tokom jeseni 2018. godine napustio porodični dom pjevačice Ane Nikolić u kojem su živjeli zajedno, a potom su zajednički podnijeli papire za razvod. Izgleda da su emocije nadvladale i da oni ipak žele biti zajedno.

- Viđaju se svake sedmice zbog kćerke Tare, koja tokom sedmice nekoliko dana boravi kod Raste, dok je veći dio s Anom. U tim momentima Ana i Rasta vode ozbiljne razgovore i shvataju da je njihov odnos mnogo bolji i da uspijevaju da pronađu zajednički jezik. Neke nesuglasice koje su imali ranije sada su prevazišli, ali se reper još ne želi vratiti u dom na Voždovcu, gdje su nekada živjeli zajedno. Smatra da treba proći još vremena da sve dođe na svoje, ali za to vrijeme Ana u njegovom stanu provodi sate, kao što je to činila u doba kada su se zabavljali - objašnjava izvor Blica blizak popularnom paru i dodaje:

- Kada su poslije dvije godine odlučili da stave tačku na brak, papire je prvo potpisala Ana, koja je odmah otišla kod advokata. Rasta nije želio da ode kod advokata i da saglasnost za razvod. U prvim momentima to je užasno nerviralo Anu, ali sada shvata da je reagirala ishitreno - ističe izvor.

Reper Rasta i pjevačica Ana Nikolić. Instagram

S druge stane, niko od aktera ove priče jučer se nije javljao na telefon. Kontaktirali smo njihovog pravnog zastupnika Borivoja Borovića, koji je potvrdio naša saznanja.

Za sada se ne razvode, papiri i dalje stoje. Oni nisu došli da potpišu papire i da se pokrene brakorazvodna parnica. Ono što vam ja mogu reći jeste da se Ana i Rasta nisu razveli, a ne znam ni da li će - rekao je Borivoje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.