REAKCIJE Popularni srbijanski glumac

Milan Kalinić nakon incidenta za Avaz.ba: Žao mi je zbog svega

Podsjetimo, Kalinić se potukao uoči košarkaške utakmice Crvene zvezde i Partizana

E. TRAKO
08.04.2019 15:39

Popularni srbijanski glumac, voditelj i šoumen Milan Kalinić u izjavi za naš portal kazao je da mu je žao zbog incidenta u Pioniru.

- Nemam više šta reći. Sve sam već rekao. Hvala vam što zovete za komentar. Ako mogu da kažem, žao mi je zbog svega što se događalo uoči utakmice u Pioniru – kazao je Kalinić za naš portal.

Podsjetimo, Kalinić se potukao uoči košarkaške utakmice Crvene zvezde i Partizana sa, kako je objavio srbijanski Kurir, Daliborom Krkovićem, nekadašnjim funkcionerom Crvene zvezde. Do sukoba je navodno došlo zbog mjesta za sjedenje pored terena. Krković je sjedio u stolici koja je bila namijenjena Kaliniću, zbog čega je došlo do rasprave između njih dvojice.

Potom se uključio je i Marko Pavlović, direktor marketinga Zvezde. Došlo je do psovki, koje su kulminirale tučom! Prvo je Krković udario Pavlovića, a onda je Kalinić izgubio kompas i krenuo brutalno tući Krkovića. Prava je sreća da su tu našao Dragan Šutanovac, koji je odvukao Kalinića i time spriječio još krvaviji sukob. Krković je krvave glave napustio dvoranu, dok je poznati glumac ostao da navija i prati meč do kraja?!

Ako se bude primjenjivao Zakon o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama, Milan Kalinić će odgovarati za prebijanje Dalibora Krkovića, a mogao bi dobiti 30 do 60 dana robije.

Komentari

NA VRH