JET SET

Djevojko, povećaj usnice: Žestok obračun Karleuše i Popovića

Ovo nije prvi put da pjevačica iznenadi komentarima

Avaz.ba

8.4.2019

U takmičarskom šou "Zvezde granda" Jelena Karleuša (40), članica žirija, dala je neobičan savjet mladoj kandidatkinji Sanji (17).

- Ja imam samo jednu želju, a to je da ti "napraviš" usta. Kajli Džener (Kylie Jenner) je sa 16 godina povećala usta - rekla je Jelena, a kolega Saša Popović (64) joj je dobacio kako to nije u redu i da je mlada. 

- Ti trebaš biti neutralan i voditi ovaj cirkus, brojiti dukate, a životinje pustiti da zabavljaju masu. Predrasude su jake. Ovdje je OK da tučeš ženu, a ona koja napuni usta naziva se pogrdnim imenima. U arapskim zemljama djevojke dobivaju od roditelja na poklon operacije - odgovorila mu je Jelena.

- Sanja, da li ćeš dozvoliti ako prođeš u sljedeći krug da ideš napumpati usta? - pitao je Saša kandidatkinju.

- On je podržavao da djevojke od 19 godina idu i pjevaju po svadbama, ti razmišljaj kao Kajli koja je napravila imperiju - prekinula ga je Karleuša.

Ovo nije prvi put da pjevačica iznenadi komentarima. Podsjetimo, nedavno je kritizirala modnu kombinaciju kandidatkinje Mire Medan.

 - Ženama se dozvoljava toliki neukus. Smatram da si ovom haljinom, cipelama i frizurom sama sebi dala autogol jer si skretala pažnju u pogrešnom smjeru. Nisi se dobro obukla, sve to odaje totalni neukus - rekla joj je Karleuša, ali nije stala na tome. Pitala ju je odakle dolazi, a kad joj je Mira odgovorila da je porijeklom iz Trebinja, pjevačica ju je, kako prenose srbijanski mediji, i dalje nastavila 'provocirati'.

- Nalazi li se Trebinje na planini, imate li struju pa da možeš pogledati društvene mreže? - pitala ju je Karleuša.

- Nemojte, molim vas, ne bih voljela voditi ovakav razgovor s vama. Kome vi postavljate takva pitanja, to nisu pitanja za ovu scenu... Ne dozvoljavam da tako razgovarate sa mnom - odgovorila joj je tada isprovocirana kandidatkinja i zatražila da ode s pozornice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.