ZANIMLJIVO

Kendimenove žena i djevojka o detaljima iz spavaće sobe: Ponekad je gužva, ali...

Avaz.ba

9.4.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+4

Australski tajkun Travers Benjon (Travers Benyon), popularni Kendimen (Candyman), poznat je po svojim nekonvencionalnim vezama, a o tome kako funkcionira otvoreni brak te o detaljima njihovog spolnog života, progovorile su za "LadBible" njegove supruga i djevojka Tiša Brejon (Taesha Benyon) i Niša Douns (Nisha Downes).

Tiša i Trejvis zajedno su od 2009. i imaju dvoje djece, a druge su žene počeli pozivati u svoju vilu kako bi malo začinili stvari u krevetu.  

- Samo se nekako dogodilo. Ja sam komentirala kako su neke cure privlačne, a kako smo počeli sve češće govoriti o tome, odlučili smo isprobati i vidjeti kako će biti. Bilo nam je super i jako nam se svidjelo - ispričala je ona. 

S našom je vezom sve bilo uredu, ovo je samo dodatno začinilo stvari. Imali smo dobru vezu i dobar seks, ovim smo to samo doveli na višu razinu - dodala je.  

O njihovom je odnosu progovorila i Niša, koja je od samog starta znala u šta se upušta.  

- Tiša i ja smo se odmah svidjele jedna drugoj, već nakon prvog zajedničkog vikenda. Bilo nam je zaista ugodno. Nas troje smo se odmah prilagodili jedni drugima - kaže ona.  

- Uvijek je nas troje zajedno. Sve vrijeme. To nam se sviđa, dobro je za nas i ugodno. Nikad nije sve isto. Neki dan je kod nas bilo 10-12 djevojaka. Imali smo zabavu i jedno je vodilo drugom, uskoro smo se preselili u spavaću sobu - ispričala je Traversova supruga.

Na upit je li im ponekad gužva, odgovorila je: 

- Ponekad jeste, ako je kod nas previše djevojaka. No, to je uredu, ponekad volimo biti malo ludi.

Tiša je također ispričala da prije svog sadašnjeg supruga, kojeg je upoznala kad joj je bilo samo 18 godina, nije imala previše iskustva.

- Nikad prije nisam radila tako nešto. Bila sam jako naivna kad je bila riječ o seksu. Travers me naučio svemu. Nikad prije njega nisam probala grupni seks. Prvih nekoliko godina naše veze to nismo radili. Razgovarali smo o tome i nekako se samo dogodilo, nismo ništa požurivali - ispričala je.  

Niša je dodala da joj se jednako sviđaju i Tiša i Travers.

- U vezi sam i s njim i s njom. Zaista nam je lijepo, samo je malo drugačije. Sad bi mi bilo čudno biti samo s jednom osobom, ne znam kako ljudi u tradicionalnim brakovima preživljavaju ako nisu otvoreni i ne otkrivaju nove stvari - kaže.

Kendimena je, tvrdi, upoznala i s majkom.

- Odmah sam joj rekla za njega i kad je na internetu pročitala ko je on, pitala me što radim. Rekla sam joj da se neću predomisliti, a ako se toliko brine, neka ga dođe upoznati. To je i napravila. Povela je svog muža, moju baku i brata i sad ga svi obožavaju. Vide kako sam sretna s njim - otkriva ona.

Ispričala je također da svi spavaju zajedno.

 - Spavamo u istoj sobi i samo se mijenja to ko spava pokraj Travisa. Imamo tri ogromna kreveta koji su poredani jedan uz drugi. Ponekad bude cura koje su ljubomorne, koje zaborave da je Tiša još njegova žena i da on ima i druge djevojke, ali s nama to ne funkcionira. Kažemo im da ne funkcionira i da moraju otići. To se ponekad događa -  zaključila je. 

View this post on Instagram

Get on top #Goodnight

A post shared by Candy Shop Mansion (@candyshopmansion) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.