MUZIKA

Danijel Delale o slučaju "Severina": Zlobnici bi rekli da će propasti

Nakon špekulacija da je bankrotirala, pjevačica se pojavila u Njujorku s novom frizurom

Severina: Iznenadila sve. Arhiv

Piše: N. Aj.

11.4.2019

Severina je proteklog vikenda u Cirihu imala prvi nastup nakon što je prekinula saradnju s dugogodišnjim menadžerom Tomislavom Perićem i drugim saradnicima. Špekuliralo se i da je pred bankrotom te da joj karijera ide silaznom putanjom, a onda je iznenadila sve pojavivši se sa suprugom Igorom Kojićem u Njujorku na premijeri osme sezone „Igre prijestolja“ i to s novom frizurom i sa znatno manje kilograma. 

Većinu je začudila i činjenica da je pjevačica na Instagramu iz Ciriha objavljivala videosnimke iz bekstejdža te s nastupa, što inače nije njena praksa.

Hrvatski novinar i dobar poznavalac estradnih zbivanja Daniel Delale za „Dnevni avaz“ je prokomentirao slučaj "Severina".

Delale: Bit će zanimljivo pratiti dalje

- Nema ni kraha ni bankrota kada je Seve u pitanju, samo kratke turbulencije sa saradnicima. Saradnici su promjenljivi, a Severina će zauvijek ostati. Priča se da joj je karijeru preuzeo suprug, zlobnici bi rekli da će sada propasti. Ljudi na našim područjima mnogo vole taj kontekst kada je neko propao, ali u ovom slučaju nema propasti. A što se tiče objava s gaža iz Ciriha, možda je žena samo željela svima začepiti usta i očito je uspjela – kaže Delale.

Dodao je još i to da je pjevačicina PR strategija jasna.

- Njoj to nije ni potrebno. Nije ju imala ni u najtežim privatnim momentima, pa iskreno mislim da je samo željela poslati jasnu poruku, ali isto tako bit će zanimljivo pratiti dalje – iskren je Delale.


Severina: Nastupila u Cirihu. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.