INSTAGRAM

Aleksandra Prijović novom odlukom izazvala burne reakcije fanova

Odlučila se vratiti na estradnu scenu

Avaz.ba

9.4.2019

Aleksandra Prijović, koja se porodila prije mjesec, odlučila je brzinski se vratiti na estradnu scenu, zbog čega su je mnogi osudili.

Naime, ova novopečena majka objavila je na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa suprugom Filipom Živojinovićem i obratila se fanovima.

- Posljednjih 10 mjeseci ćemo zauvijek pamtiti. Prošli smo kroz najljepše trenutke u našim životima. Uživamo u odmoru koji traje još nekoliko dana, a onda slijedi povratak na posao. Pjesme su spremne i očekujte puno lijepih iznenađenja. Družimo se od jula s novom energijom i puno ljubavi. Voli vas Aleksandra - napisala je ona.

Ova poruka iznenadila je njene pratioce, pa dok je mali broj njih još jednom čestitao na prinovi, mnogi su se pitali s kime će dijete ostaviti dok ona bude radila.

- ''A ko ti čuva bebu? Brate, strašno. Samo izbace djecu iz njih i odmah na posao. Gore nego kod privatnika. Kao da će publika negdje pobjeći zato što si dobila dijete", "Čuvaj bebu, posao neće pobjeći", "A beba?", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.