KONTROVERZNI PAR

Lom u porodici Bogdanović: Prvi put se oglasila Milijanina mlađa sestra

Mene javni život ne zanima - iskrena je Olivera

Avaz.ba

10.4.2019

Slađana Bogdanović, majka Milijane, najkontroverznije učesnice rijalitija "Parovi", u ekskluzivnom razgovoru za "Alo" otkrila je da ne podržava kćerku u njenom flertu s Aleksandrom Požgajem, da joj se ne sviđa njeno ponašanje, te da bi bila najsretnija kada bi se njena kćerka zaljubila u mlađeg, ali slobodnog muškarca.

- Šta da vam kažem. Taj Požgaj mi se uopće ne sviđa. Ne znam više ni sama šta je od njihovog odnosa istina, a šta igra - kazala je Slađana.

 Također, ne dopada joj se to što je njena kćerka u nekoj vrsti igre s oženjenim muškarcem.

- Ne želim da bude uzrok bilo čijeg razvoda. Čak i kada bi se Požgaj razveo, ne bih voljela da mi bude zet. Jednostavno mi se ne dopada - tvrdi majka.

Gospođa Bogdanović podržava Milojka jer je, kako kaže, njegova ljubav prema Milijani iskrena, te da i ona njega voli. 

- Milijana je sa njim iz čiste ljubavi. Nikakav interes tu ne postoji. Ona ima svoj stan, ima i kuću kod nas, materijalno je zbrinuta. Sa njim nije zbog materijalne dobiti. Među njima je zaista u pitanju samo ljubav - ispričala je majka za "Alo".

S druge strane, Milijanina mlađa sestra Olivera zbog sestrine ljubavi sa starijim čovjekom trpi posljedice.

- Imam probleme zbog toga što je Milijana ušla u "Parove" sa Milojkom i zato što je objelodanila tu vezu, pa sad cijeli svet za nju zna. Moj dečko mi prebacuje zbog toga i ja se osjećam loše. Ona je moja sestra i u njen se izbor partnera ne miješam, ali da nije ušla u rijaliti i javnosti predstavila Milojka, ne bi cijeli svijet o tome brujao i ja se ne bih sramotila - kazala je Olivera, koja bi voljela da su zauvijek ostali anonimni.

- Milijana je uvukla cijelu porodicu u sve ovo, a to mi nimalo ne prija. Mene javni život ne zanima - iskrena je ona.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.