JET SET

Megan Markl i princ Hari oglasili se o porođaju i potpuno razočarali fanove

Vojvotkinja će roditi u strogoj tajnosti

Princ Hari i Megan Markl. Arhiv

Avaz.ba

13.4.2019

Megan Markle (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) oglasili su se o rođenju svog prvog djeteta i razočarali velik dio fanova kraljevske porodice. Megan Markl rodit će u strogoj tajnosti, a javnost će o rođenju prvog djeteta princa Harija biti obaviještena naknadno. Princ i vojvotkinja poslali su službeno saopćenje medijima.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Vojvoda i vojvotkinja donijeli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u uskom krugu porodice - stoji u službenom saopćenju. 

To znači da ovog puta neće biti ludila pred bolnicom i višesatnog iščekivanja novog člana kraljevske porodice, kao što su to bili slučajevi s porođajima Kejt Midlton (Kate Middleton). Sva tri puta kraljevska porodica obavijestila je javnost o početku porođaja, a Kejt pokazala je nasljednike nekoliko sati nakon rođenja.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.