JET SET

Saša Popović šokirao roditelje kandidata: Dobro se mi brinemo o njima, ali svoju kćerku nikad ne bih pustio da se takmiči

Saša Popović. Arhiv

Avaz.ba

12.4.2019

Na snimanju emisije "Zvezde Granda" Saša Popović je razgovarao s porodicama kandidata pa priznao da svojoj kćerki nikada ne bi dozvolio da se takmiči u njegovom talent-šouu.

- Recite mi, kako biste vi vaše dijete ocijenili - upitala je gospođa Sašu.

- Pa, naravno, najvišom ojcenom. Ali, znate šta, ja moju kćerku nikada ne bih pustio ovdje da se takmiči. Dobro se mi brinemo o našim pjevačima, ali da prolazi kroz sve ovo pa tek onda šta sve slijedi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima - rekao je direktor "Granda". 

Podsjetimo, Popović je prije nekoliko godina rekao i da ne bi volio da kćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi objasniti joj da to nije za nju.

Inače, kako se bliži finale "Zvezda Granda", počinju novi krugovi takmičenja, ali i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri dijeliti ocjene za stajling, pjevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi vidjeti u daljnjem toku takmičenja.

Screenshot

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.