PREOKRET

Anđelina Đoli se predomislila nakon dvije godine: Ipak se ne želi razvesti od Breda Pita

Nakon što je predala zahtjev za razvod braka

Anđelina Đoli i Bred Pit. Arhiv

Avaz.ba

12.4.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Dvije i po godine nakon što je predala zahtjev za razvod, tabloidi pišu da je Anđelina Đoli (Angelina Jolie) odlučila da želi dati Bredu Pitu (Bradu Pittu) još jednu priliku i tako pokušati spasiti njihovu vezu.

Đoli je predala zahtjev za razvod od Pita u septembru 2016., nakon deset godina veze, od čega su dvije godine bili u braku. 

Glumica je namjerno počela razvlačiti razvod u nadi da će se pomiriti s Pitom te da će ponovno postati porodica, tvrdi anonimni izvor za Daily Mail.

Isti izvor tvrdi da se Brad ne želi pomiriti s Anđelinom, ali želi da ostanu u dobrim odnosima zbog dobrobiti djece. Navodno je razvod mogao završiti prije godinu, ali Anđelina namjerno oteže s finaliziranjem njihovog braka. 

Đoli je u javnosti često viđena s djecom, dok se Pit s njima nalazi privatno. Par ima zajedno šestero djece, sedamnaestogodišnjeg Medoksa (Maddoxa), petnaestogodišnjeg Peksa (Pax), četrnaestogodišnju Zaharu, dvanaestogodišnju Šiloh (Shiloh) i desetogodišnje blizance Noks (Knox) i Vivijen (Vivienne). 

Page Six tvrdi da je par u martu tražio od suda da ih oslobodi statusa supružnika iako još nisu dogovorili sve detalje oko razvoda jer žele nastaviti sa svojim životima.

Pit i Đoli zaljubili su se na setu filma "Gospodin i gospođa Smit", nakon čega se Bred razveo od tadašnje supruge Dženifer Aniston (Jennifer Aniston).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.