TUGA

Još jedna velika tragedija za "Prodigy": Poslije smrti Kita Flinta preminuo njihov najbolji prijatelj

Svi članovi benda su veoma pogođeni ovom viješću

Kit Flin i Kon. Screenshot

Avaz.ba

13.4.2019

Samo nekoliko sedmica nakon šokantnog samoubistva frontmena i pjevača grupe "The Prodigy" Kita Flinta (Keitha, 49), čuveni bend pogodila je još jedna velika tragedija.

Kako je objavljeno na zvaničnim stranicama benda na društvenim mrežama, čovjek kojeg su zvali Kon (Con), a koji je uvijek bio uz preminulog pjevača, kao i uz cijeli bend na svim mogućim turnejama i nastupima, preminuo je.

Svi članovi benda su veoma pogođeni ovom viješću, budući da je Kon bio njihov anđeo čuvar. Kon im je pomagao uvijek oko svega i bio je sjenka koja je pratila svakog ponaosob, trudeći se da ih sve drži na okupu. 

Posebno je bio vezan za Kita Flinta, pa mnogi špekuliraju da mu je srce puklo za najboljim prijateljem.

- Počivao u miru, Kon. Uvijek si nam čuvao leđa i pazio nas godinama, izvlačio si nas iz mnogih situacija na turnejama, bio si istinski predivan čovjek, ustvari - bio si Supermen... Ljudi koji te poznaju znat će o čemu govorim - napisano je na Twitter profilu grupe. 



Iznad svega, bio si najlojalniji prijatelj svima nama... Iskreno ćeš nam nedostajati i nikada te nećemo zaboraviti, brate naš. Šaljemo svoju ljubav Džejn i porodici. Prodigy momci - dodato je u narednoj objavi.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.