KRAH

Veliki skandal u britanskoj kraljevskoj porodici: Vilijam vara Kejt, a evo i sa kim

Avaz.ba

13.4.2019

Britanska kraljevska porodica trenutno se nalazi u velikom skandalu. Naime, princ Vilijam (William) navodno je imao aferu i to ne s bilo kim i bilo kada. Britanski mediji tvrde da se radi o Rouz Hanberi (Rose Hunbary), jednoj od najboljih prijateljica njegove supruge Kejt Midlton (Kate Middleton) i da se afera dogodila u vrijeme kada je Kejt bila trudna s njihovim trećim djetetom. 

Da stvar bude bolja i Rouz je u braku, a udana je za 58-godišnjeg markiza od Cholmondeleya. Rouz i njen suprug često su se družili s kraljevskim parom, a onda su odjednom prestali. Mediji u Velikoj Britaniji sada bruje o tome da je upravo Vilijamova afera s Rose razlog prestanka tih druženja.

Naravno kroz historiju se svašta pisalo o britanskoj kraljevskoj porodici pa ovakvi napisi ne čude, no ono što je zanimljivo je da je ove informacije medijima odao izvor blizak porodici pa je moguće da u svemu tome ima istina. 

Ovakve informacije svakako su samo ulje na vatru jer se ionako dosta piše o tome kako su Megan Markl (Meghan Markle) i Kejt u svađi, a prema istom izvoru navodno je Wilijam zakuhao i tu svađu jer je bio protiv toga da se Megan uda za njegovog brata princa Herija (Harryja).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.