NAGAĐANJA

Megan Markl se porodila u tajnosti?

Glasine je podgrijao i nedavni dolazak vojvotkinog prijatelja Daniela Martina

Megan Markl: Prošlo već mjesec od porodiljskog dopusta. Arhiv

Avaz.ba

15.4.2019

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa prije nekoliko dana su objavili da će detalje o rođenju svog prvog djeteta zadržati u tajnosti te da će javnost biti obaviještena tek kada porodica proslavi rođenje.

Britanski mediji počeli su nagađati da se dijete već rodilo, budući da je Megan Markl (Meghan Markle) na porodiljni dopust otišla 20. marta. 

- Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Vojvoda i vojvotkinja donijeli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u uskom krugu porodice - napisali su Megan i Hari (Harry), a mnogi su ove riječi protumačili kao znak da se beba već rodila, piše "Express".

Budući da je prošlo već mjesec od Meganinog odlaska na porodiljni dopust, nije nemoguće da je beba već stigla. Glasine je podgrijao i nedavni dolazak Meganinog prijatelja Daniela Martina (koji je mogući djetetov kum) u London.

Par je napravio i Instagram profil na kojem će vrlo vjerovatno objaviti prve fotografije djeteta. Profil nije aktivan već tri dana, a posljednja objava tiče se Harijeve posjete jednom udruženju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.