JET SET

Dara Bubamara oštro odgovorila nakon napada: Ja nisam kasirka, a moje dijete je pametno

Njen desetogodišnji sin komentirao joj fotografiju u helankama

Dara Bubamara sa svojim sinom: Dječak zna da mu se majka bavi šou-biznisom. Privatni album

Telegraf.rs

15.4.2019

Dara Bubamara objavila je na društvenim mrežama provokativnu fotografiju u helankama na kojoj je njena stražnjica došla do izražaja, a ono što je mnogima zapalo za oko je komentar njenog desetogodišnjeg sina Koste.

-  Mama, najjača si - napisao je Kosta, a Dara mu je poručila da ga voli najviše.

Međutim, uslijedili su surovi komentari - da dijete od 10 godina ne treba imati telefon, a tek ne treba da ima Instagram i da komentira mamine provokativne fotografije.

Povodom cijele situacije pjevačica je na sve navedeno imala oštar komentar. 

- Šta je tu čudno što je moj sin to lajkovao?! Ti koji to komentiraju su toliko primitivni! To komentiraju zlobnici koji nemaju ništa loše da kažu za mene, niti da dobro ne pjevam, niti da ne izgledam dobro, pa su se onda uhvatili za to što mi je sin lajkovao - počela je Dara za Telegraf.rs 

Dodala je da je njen sin pametan.

- On je pametan dečko, ide u privatnu školu, govori tri jezika, zna da se njegova majka bavi šou-biznisom i to je normalno. On je na taj njegov komentar dobio više od sto lajkova. Ta fotografija je kao da sam u kupaćem kostimu. Pa, vidio je na plaži žene u kupaćem, ne razumijem šta je tu čudno. Ja ne radim na kasi, već se bavim šou-biznisom, a i te žene što rade na kasi i one se skinu u kupaći kostim na plaži. Pa i Kim Kardašijan (Kardashian) se fotografira tako, sve svjetske zvezde... Nije mi jasno šta je tu čudno. To su zlobnici koji nemaju šta drugo da kažu, pa onda to komentiraju - rekla je pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.