PAROVI

Milojko ucijenio Milijanu: Dobit će njegovu imovinu, ali samo pod ovim uvjetima

On je u toku jučerašnjeg dana zajedno s ostalim učesnicima sastavljao izjavu

Milojko Božić pripisao dio imovine Milijani Bogdanović. Printscreen: YouTube

Avaz.ba

16.4.2019

Milijana Bogdanović od trenutka kada je kročila u rijaliti ne prestaje pričati o tome da Milojko Božić neće da joj prepiše svoju imovinu, već da želi sve ostaviti svojoj djeci.

Ipak, on je u toku jučerašnjeg dana zajedno s ostalim učesnicima sastavljao izjavu za koju je zamolio produkciju da dođe notar da bi je ovjerio i da bi ona bila validna nakon njegove smrti.

- Ja, Milojko Božić, rođen 8. maja 1945. godine u Pilatovićima, "dragovoljno" izjavljujem, pri zdravoj svijesti i čistoj pameti, pred narodom i cijelim svijetom u rijalitiju "Parovi", da svojoj zaručnici Milijani Bogdanović, rođenoj 24. 12. 1997., prepisujem dio svoje imovine, uz obavezu da me njeguje, bude uz mene i boravi sa mnom do kraja mog života u objektu gdje se dogovorimo. U slučaju da me napusti ili zapusti, imovina ide mojoj djeci - izjavio je Milojko.

Međutim, Milijana je rekla da to nju od prethodne noći ne interesira, ali je ipak, kada je voditeljica tražila da se upiše i da, ukoliko Milijana bude prišla Aleksandru Požgaju, sve gubi, ona uz osmijeh naglasila: "Onda cijepajte sve!"

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.