ZVIJEZDE Na otoku Vajt

Slavni glumac automobilom udario biciklistu, povrijeđeni mu opalio šamar

Benedikt Kamberbeč učestvovao u neobičnom incidentu

Avaz.ba

Benedikt Kamberbeč nanio ozbiljne povrede ruke biciklisti

Foto: Instagram


Glumac Benedikt Kamberbeč (Benedict Cumberbatch) učestvovao je u neobičnom incidentu na otoku Vajt, prenosi "Daily Mail".

Glumac je vozio svoj automobil po mjestu Frešvoter kada je slučajno oborio biciklistu Majkla Lorensa (Michael Lawrence, 63) i tom prilikom mu nanio ozbiljne povrede ruke.

- Automobil se pojavio niotkuda na lokalnom putu i krenuo pravo na mene. Nisam imao gdje se skloniti s puta, pa sam instinktivno ispružio ruku ispred sebe - rekao je on za "The Sun".

Lorens navodi da je rukom odvalio retrovizor s glumčevog automobila, da je bio sav krvav, i kada je glumac izašao iz automobila, opalio mu je šamar.

- Čim je izašao, počeo je vikati na mene, pa sam mu odvalio šamar, još pod dejstvom adrenalina. Nekako smo se objasnili i ponudio mi je vodu, kao i da me odveze do bolnice - rekao je Lorens.

On je britanskim medijima rekao da je bijesan što mu se glumac nakon toga nije ni javio i da je moguće da će ga tužiti i zahtijevati oko 20.000 funti (više od 23 hiljade eura) odštete. Policija Frešvotera potvrdila je da se ovaj incident odigrao i da je prijavljen.

Glumac se 2015. oženio na tom otoku, gdje su on i supruga izgradili i vilu u kojoj sada živi njena majka, pa često odlaze tamo.

Više o temi Benedict Cumberbatch

NA VRH

Podijeli članak na