ESTRADA

Ana Sević iskreno o Darku: Učinila sam sve da naš brak uspije, ali...

Imaju nove emotivne partnere

Ana Sević i Darko Lazić još se nisu zakonski razveli. Arhiv

Avaz.ba

16.4.2019

Ana Sević i Darko Lazić su se poslije kraha braka okrenuli svako svom životu, imaju nove emotivne partnere, ali na brak zakonski još nisu stavili tačku.

- Ja se uopće više ne želim baviti time. Uskoro će se desiti to. Ja sam stavila tačku na to odavno. To se dugo prolongiralo i mislim da je krajnje vrijeme da se to završi. To je to - izjavila je Ana Sević za IDJTV.

Ana i Darko su u dobrim odnosima.

- Šta god da ljudi misle i pišu, Darko i ja znamo kakav je naš odnos, i što se nas dvoje tiče, mi nikada nismo imali problem. Nama su se jednostavno putevi razišli. Imamo drugačije poglede na život, drugačije prioritete, želje i razmišljanja. Van svake pameti je da neko živi po mjeri onog drugog ili da sebe sputava u mnogim stvarima ako druga osoba u paru to ne želi. Razvod nije nešto što se dešava preko noći. To je nešto o čemu se jako dugo razmišlja. U mom slučaju, kada sam bila sigurna da sam uradila sve da taj brak opstane, i kada to nije prošlo, ja sam stavila tačku na to, i to je to - ispričala je Ana.

Pjevačica ne želi biti u lošim odnosima s Darkom Lazićem.

- Ja nemam razlog ne biti prijatelj s čovjekom s kojim imam dijete. Što se mene tiče, sve dok to od mene bude zavisilo, to će biti tako. Naravno, to se odnosi i na svaku osobu s kojom on bude u životu jer ta osoba koju je on odabrao će provoditi vrijeme, koliko-toliko, s mojim djetetom, i van svake pameti mi je da moje dijete bude u nekoj negativnoj atmosferi. Ja to nikada ne bih dozvolila - zaključila je Sević. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.