JET SET

Kendal otkrila zašto se ne uklapa među ostale Kardašijanke

Nesretna baš zato što je članica te porodice

Kendal: Moje sestre imaju mnogo veće obline. Instagram

Avaz.ba

17.4.2019

Iako je jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i član jedne od najpoznatijih porodica svijeta, Kendal Džener (Kendall Jenner) priznala je da je ponekad nesretna baš zato što je dio te porodice. 

Za razliku od privatnih života njenih sestara i polusestara, njen nije haotičan, a nije baš ni oduševljena idejom da izlaže svoju privatnost u porodičnom rijaliti šouu "Keeping Up With The Kardashians".

U novembru prošle godine priznala je da joj je u djetinjstvu bilo teško jer je mlađa sestra Kajli bila popularnija od nje.

- Često sam u svojoj sobi plakala jer je Kajli imala puno prijatelja i nisam znala šta da radim. Mislila sam da nikad neću imati prijatelje - priznala je Kendal.

Progovorila je i o činjenici i da fizički ne liči na sestre. Kako kaže, kad je bila mlađa, osjećala se kao "crna ovca" u porodici jer je jedina bila bez oblina.

- Moje sestre imaju mnogo veće obline. One imaju velike grudi, ja ih nemam. Kad sam bila mlađa, mršava curica, mislila sam da bih trebala izgledati više seksi, poput njih - rekla je.

Dodala je i da se sad osjeća "drugačije" kad se uporedi sa sestrama.

- Mislila da nisam slična njima. Imam drugačiju vibru. Volim raditi drugačije stvari - rekla je.

Ranije je priznala da ona više voli vrijeme provedeno u prirodi, dok njene sestre vole šminku i odjeću.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.