PROBLEMI

Ogroman novac je u pitanju: Rada Manojlović vraća Harisove kockarske dugove

Povjerila se samo najbližim prijateljima

Rada Manojlović spremna sve uraditi za Harisa Berkovića. Arhiv

Kurir.rs

18.4.2019

Momak Rade Manojlović Haris Berković navodno je zapao u ogromne kockarske dugove, zbog čega i ona preživljava pravu dramu. Naime, njemu su navodno za vratom zelenaši kod kojih se zadužio, pa mu sada prijete brutalnim batinama ukoliko im ne vrati pare, prenosi Kurir.rs.

- Već neko vrijeme pjevačica i njen izabranik, također pjevač, ne pojavljuju se u javnosti. Rada i Haris su mjesecima unazad u ozbiljnim problemima, iz kojih ne znaju kako se iščupati, a sve je počelo još prije godinu, kada se Berković odao kocki. U početku je sam mogao plaćati dugove od svog novca, ali više to ne može jer ne zarađuje toliko, pa mu je u pomoć pritekla djevojka - otkrio je izvor.

Pjevačica je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa.

- Vrlo ozbiljne stvari su u pitanju. Rada je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa jer duguje nekoliko desetina hiljada eura. Ona je počela vraćati pare umjesto njega, ali veliki dug i dalje postoji. Koliko je situacija ozbiljna, shvatila je kada su zelenaši poslali Harisu poruku da će ga ubiti od batina ukoliko ih bude zavlačio - kakao je izvor.

Pjevačica lijepo zarađuje i spremna je sve učiniti za njega.

- Haris nema tezge kao ranije, samim tim ne može sakupiti toliko novca. Rada lijepo zarađuje, ali ni to nije dovoljno da se odjednom plati dug. Ona svog dečka voli i spremna je sve učiniti za njega. Ipak, ovoga puta ga je uvjetovala da će mu pomoći, ali mora zaboraviti na kocku. Obećao joj je da će se osloboditi tog poroka. I zasad, kako sam čuo, zaista poštuje njihov dogovor. Ni njemu nije svejedno i uplašen je zbog prijetnji, ali vjeruje da će sve na kraju biti uredu - kazao je izvor.

Rada je očajna zbog problema kroz koje prolazi, pa skoro nikome i ne govori šta je muči posljednja dva mjeseca. Povjerila se samo najbližim prijateljima, a ni svom ocu Radetu ništa nije rekla da ga ne bi zabrinula.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.