JET SET

Svećenik napao Selin Dion zbog dječije odjeće: Ta žena je satanista i priziva demone

Selin Dion. Arhiv

Telegraf

18.4.2019

Muzička diva Selin Dion (Celine) optužena je da je satanista, nakon lansiranja svoje linije za dječiju garderobu pod nazivom CELINUNUNU. 

Na internet-stranici svoju kolekciju predstavila je kao uniseks garderobu koja oslobađa djecu od tradicionalnih uloga dječaka i djevojčica te im omogućava da rastu s vrijednostima jednakosti i slobode.

Brojni pratioci na društvenim mrežama, ali i jedan svećenik - tačnije egzorcista - optužio je pjevačicu da je satanista te da priziva demone. Cijene majica kreću se između 50 i 65 eura, a za jaknu će kupci morati izdvojiti 142 eura.

- Osim što je odjeća izuzetno ružna, moram priznati da je i uznemirujuća. Beba koja nosi majicu na kojoj je lobanja. Jakna izgleda kao vreća za smeće. Na nekim majicama vide se i oči iluminata. Ovo je satanistička dječija kampanja - otkrio je svećenik u intervjuu za "National Catholic Register".

Svećenik je Dion optužio da na majicama indirektno prikazuje skrivene simbole, a jedan par helanki na sebi ima broj tri, a drugi šest.

- Ovo je simbol satanizma. Tri šestice su brojevi koji se stoljećima povezuju sa sotonom. Odjeća nije primjerena za odrasle, a kamoli za djecu - dodao je sveštenik.

Vjerni pratioci na garderobi su našli i skrivena slova HO što je, prema njihovom mišljenju, imenica za ku*vu, prostitutku, ženu sumnjivog morala, skitnicu...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.