JET SET Ponosna na njihovo prijateljstvo

Žan-Klod Van Dam dao 200 hiljada eura za auto Dragane Mirković

Kurir.rs
18.04.2019 21:40

Foto: Arhiv

Poznato je da su Dragana Mirković, njen suprug Toni i Žan-Klod van Dam veliki prijatelji, a sada to drugarstvo pretvorilo se i u poslovnu saradnju. Naime, poznati glumac kupio je luksuzni automobil od para, a jedan je i dobio na poklon. 

- Toni je dugi niz godinama u auto-industriji. Posjeduje fabriku u kojoj se proizvodi 'majbah kupe'. On jedini ima dozvolu da proizvodi i prodaje taj automobil - objasnila je Dragana.

Žan-Klod je čvrsto riješio da kupi automobil od njih, a cijena od 200.000 eura nije mu predstavljala problem. Doduše, ne od Tonija i Dragane, već od njegovih prijatelja, koji su vlasnici 'Mercedesovih' automobila na kojima stoji oznaka "DON".

- Van Dam je ušao u porodicu DON - ispričala je pjevačica.

- Svi koji su auto kupili preko nas imaju na tablicama oznaku DON. Toni je dugi niz godina u auto-industriji i ima izvjesne olakšice, tako da naši prijatelji preko njega mogu dobiti najbolje uslove otplate i najnižu cijenu - rekla je Dragana pa objasnila kako je došlo do toga da Van Dam dobije i automobil na poklon.

- Naši prijatelji su željeli da mu poklone jedan automobil iz svog salona jer ga obožavaju, a preko nas su imali priliku i da ga upoznaju. Ne treba da vam kažem da je bio dirnut tom pažnjom, iako njemu automobili zaista nisu potrebni. Ko zna koliko ih već ima - rekla je Dragana Mirković.

Na njihovo prijateljstvo je i te kako ponosna, iako, kako kaže, ne zna čime ga je zaslužila.

- On nas toliko voli, da se ja ponekad pitam zašto?! Stalno dolazi kod nas, voli naše društvo. Kad god ode u Belgiju u posjetu roditeljima, obavezno dođe do Beča, do nas. U našem prijateljstvu nema nikakvog interesa, niti sa naše, niti sa njegove strane. Zato nas je i zavolio - ističe Dragana, koja je ponosna na iskren odnos i prijateljstvo sa svjetskom zvijezdom.

Komentari

NA VRH