ŠOKANTNO Ljupka Stević napravila skandal u stanici

Folkerka drugi put saslušana u policiji zbog ubistva koje je počinjeno njenim pištoljem

Avaz.ba
19.04.2019 12:39

Srbijanska pjevačica Ljupka Stević drugi put je saslušana u policiji zbog ubistva koje se dogodilo u naselju u kojem živi.

Zločin je izvršen pištoljem koji je u pjevačicinom vlasništvu, ali ona tvrdi da joj je ukraden prije nekoliko godina.

- Nesreća se dogodila prije dvije godine i ispostavilo se da je ta osoba usmrćena pištoljem koji se vodio na Ljupku. Kako policija nije imala sve dokaze, slučaj je vraćen na početak i ona je ponovo saslušana. Njoj se to uopće nije dopalo, ali je otišla u stanicu. Tamo je nastao haos od prvog trenutka - kaže sagovornik za srbijanske medije i dodaje da se pjevačica neprimjereno ponašala u stanici.

Kako priča izvor, Ljupka je bila vidno nervozna, vikala govoreći da ne želi ići na poligrafsko testiranje. Međutim, kada je shvatila da nije u pravu, zamolila je da se saslušanje odloži.

Ljupka je ove navode potvrdila.

- Tačno je to da sam bila neprijatna, ali kako bi vama bilo da vas saslušavaju za teško krivično djelo? Uvijek sam tu za organe reda, koje izuzetno poštujem. Ljudi samo rade svoj posao i to najbolje što mogu u cilju svih nas, ali, eto, desilo se da sam tog dana bila jako nervozna i izvinjavam se zbog toga - počela je. 

- Nemam nikakve veze s ubistvom. To odgovorno tvrdim, a pištolj mi je ukraden još prije tri godine. Ja sam već povodom toga saslušana i pristala sam na poligraf, koji je pokazao da govorim istinu. Sada nisam željela to da uradim jer sam i tada doživjela stres, nije nimalo prijatno odgovarati na takva pitanja - rekla je Stević za ''Kurir''.

Komentari

NA VRH