ZVIJEZDE

Skoro im je po 50: S kojom bogatašicom Nina Badrić ljetuje na Karibima

Sandra me pomalo razmazila jer se potrudila da mi svaki dan učini posebnim, ispričala je Nina

Avaz.ba

20.4.2019

Pjevačica Nina Badrić (46) svakodnevno se hvali fotografijama s odmora na Karibima. Krajem marta, na dodjeli nagrade Porin, fanovi su je napali kako pod hitno mora dati otkaz stilistu jer je oblači u kombinacije koje ne laskaju njenoj figuri. 

Iako su tada istaknuli kako ima trbuščić, na posljednje objavljenoj fotografiji Nina je pozirala u kupaćem kostimu i pokazala zavidnu liniju. 

- Hvala ti, Bože...srce mi se smije - napisala je Nina. 

Ubrzo se u komentarima javila i njena majka Mila.

Dobro ti jutro, ljubavi moja - rekla je.  

Nina se na Karibima opušta s bivšom srpskom manekenkom i suprugom ruskog oligarha Sandrom Melničenko (42), koju je upoznala 2009., i tada su postale bliske prijateljice.

- Sandra me pomalo razmazila jer se potrudila da mi svaki dan učini posebnim - ispričala je Nina Badrić (46) prije deset godina kada se prvi put vratila s ljetovanja na otoku Sveti Bartolomej s milijarderima. Sandra često zove Ninu na zabave i ljetovanja, tako su već krstarile oko Ibice, slavile Novu godinu u Sankt Moricu, a pjevačica je 2017. s Porina otišla ravno u Monako na Sandrinu proslavu darivanja djeteta.

Andrej Meljničenko (45) ima bogatstvo koje se procjenjuje na oko 15 milijardi KM, a za rođenje sina supruzi je poklonio jahtu "Sailing Yacht A", vrijednu oko 800 miliona KM. Sandra je u septembru te godine Ninu povela na krstarenje uz špansku obalu pa su ''skoknule'' i do Ibize, gdje su uživale provodeći se po noćnim klubovima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.