ZVIJEZDE

Džejli Ramović mnogi prognoziraju pobjedu u ZG: Uspjeh se može napraviti bez golotinje i skandala

Opčinila region svojim glasom

Džejli Ramović prognoziraju ogroman uspjeh. Arhiv

Blic.rs

20.4.2019

Džejla Ramović ima 16 godina i daje sve od sebe kako bi pronašla svoje "mjesto pod nebom". 

Ona je u timu Marije Šerifović i mnogi joj čak i prognoziraju pobjedu. Za uspjeh joj, kaže, ništa sem glasa nije potrebno. 

- Naravno da se može napraviti uspjeh bez golotinje i skandala, svi imaju svoje mjesto pod nebom i svojih pet minuta slave. To treba iskoristiti na najbolji mogući način. Moj način je dobra muzika - kazala je Džejla.

O svom mentoru, Mariji Šerifović, ima samo riječi hvale.

- Marija Šerifović zna kakav je svaki njen kandidat i kako se prema kome ponaša, to je sve do kandidata. Prema meni je super, vrlo dobro se razumijemo i sve se brzo dogovorimo. Ne bih rekla da je stroga ili popustljiva. Prije ću reći da se ona trudi da sve bude savršeno, nikoga ne može natjerati na nešto i vjerovatno to i ne želi, ali ona je ta koja se u ovom slučaju sluša. Ipak, ona nam je mentor - kazala je Džejla.

Iako je opčinila region svojim glasom, o pobjedi koju joj predviđaju ne razmišlja. Na putu do prvog mjesta borit će se isključivo muzikom.

- Ne bih se ja u to kladila jer prvenstveno nisam došla s tim ciljem. Sada su prevelika očekivanja na meni i svakako ću dati 200 posto od sebe - kazala je talentirana mlada devojka.

Džejla je preko noći postala veoma popularna.

- Reakcija koju sam doživjela nakon prve emisije se nije mogla zamisliti niti očekivati. Nisam sigurna zašto, ali su reakcije bile prepozitivne, toliko da sam u nekoliko navrata proglašena budućom pobjednicom. Naravno da mi to godi, ali je prerano za donošenje takvih sudova. Osim što često moram putovati za Beograd i vježbati pjesme za naredni krug, ništa se u mom životu nije promijenilo - kazala je ona.

Džejlu mnogi ostvareni pjevači već uveliko hvale.

- Mnogo starijih pjevača mi pruža podršku putem društvenih mreža, hvala im na tome - kazala je Džejla.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.