SKRIVANI DETALJI

Ovo niko nije znao o sinu Aleksandre Prijović: On je progovorio i otkrio šta Prija i Filip kriju od mnogih

Aleksandra Prijović. Agencije

Avaz.ba

21.4.2019

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović po prvi put postali su roditelji 6. marta. NaslJedniku dali su ime Aleksandar, a kako ističe Filipov brat Stefan, beba je veoma mirna te sa njim nemaju nikakvih problema. 

Kako je rekao, kad god im je bio u posjeti mali Aleksandar je spavao, te zbog toga pjevač tvrdi da sve ide finim tokom, prenosi Alo.rs. 

"Raste iz dana u dan. Uživaju Filip i Aleksandra u ulozi oca i majke. Ja kad god mogu - odem da ih posjetim. Stvarno, neka nova ljubav i nova energija koja je ušla u našu porodicu..." ispričao je on, pa otkrio na koga mali Aleksandar liči!

"Bilo je teško u početku prepoznati, to je normalno, ali ima malo oblik očiju na Filipa", otkrio je Stefan, sudeći po fotografiji koju je nedavno napravio njegov brat.

"Nisam neku promjenu primijetio", rekao je govoreći o ponosnim roditeljima, pa nastavio: "možda jesu, možda nisu. Mislim da svi roditelji tek poslije određenog vremena osjete ulogu oca i majke", kaže Stefan, navodeći da tek treba da se desi neka interakcija, prva riječ... 

"Sad je previše rano. Sad je odgovornost, nespavanje i nerviranje", istakao je kroz osmijeh pjevač.

"Ja kad god sam bio spavao je. Izgleda da je veoma miran, što je super", zaključuje Živojinović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.