MANEKENKE

Lijepoj ženi ni đavo ne može ništa

Preradović: Muškarci me se plaše. Aleksandar ARSENOVIĆ

Piše: Adi HODŽIĆ

21.4.2019

U svijet mode Banjalučanka Sara Preradović ušla je sasvim slučajno. I dobro joj je krenulo već na startu, kad je radila kampanju za čuveni brend “Kenzo”. Preradović je prije nekoliko godina započela život u Dubaiju, u kojem je ostvarila dosta svojih želja.

Ova seksepilna manekenka otkrila nam je u otvorenom razgovoru koliko je se muškarci plaše te da li bi se slikala naga za muški magazin.

Istrajna i svoja

Koje su modne kampanje iza Vas?

- Radila sam za velike modne brendove, najviše su me angažirali za bikini kampanje. Tu su svakako “La Martina”, “Kenzo” i nedavno za jedan veliki brend ovdje, u Dubaiju, koji se zove “Manzara”.

Šta nikad ne biste uradili radi uspjeha?

- Stoji li i dalje ona ko ne riskira, taj ne dobiva? Ja se još držim toga. Važno je da se otvorimo mogućnostima koje su ispred nas i da idemo tim putem. Na tom putu je važno biti istrajan i svoj.

Koliko Vam je u životu ljepota bila teret?

- Uvijek, uključujući razgovore za posao. Ljepota je uistinu mač sa dvije oštrice, nekad vam donese nešto dobro, a vrlo često i ružne stvari, predrasude i takve stvari.

Samostalna i lijepa

Koliko Vas se muškarci plaše?

- Mogu vam reći da se plaše, jer kad je žena samostalna, a pri tome lijepo izgleda, ni đavo joj ne može ništa. Muškarci se ne plaše jedino žene koja je neambiciozna i nema svoje ja, jer je plodno tlo za manipulaciju.

Biste li se slikali goli da dobijete ponudu?

- Da, zašto da ne. Sve žene koje imaju šta da pokažu, pa tako i ja. Za mene je žensko tijelo umjetnost. Ne vidim ništa ružno u tome.

Grčka je moj izbor

- Mnogo sam putovala i posjetila mnoge egzotične destinacije, a u jednoj od njih i živim, a to je Dubai, ali bogovi su birali Grčku pa tako i ja – rekla je Preradović.

Vjera u snove

- Vjerujte u svoje snove, jer ništa nije nemoguće. Čist sam primjer toga da, kad se ima jaka vjera i upornost, sve dođe na svoje i da se i ono što nismo mogli zamisliti, ostvari – kazala je bh. ljepotica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.