IMA SE MOŽE SE

Nećete vjerovati koliko novca je legendarni pjevač dobio za samo jednu pjesmu na vjenčanju Nevene Božović i crnogorskog pilota

Avaz.ba

22.4.2019

Pjevačica Nevena Božović minulog vikenda zarekla se na vječnu ljubav pilotu Nikoli Ivanoviću u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, a na vjenčanju nimalo nisu štedjeli.

- Nevenina želja je bila da Petar Grašo otpjeva pjesmu za prvi mladenački ples, a Nikola joj je ispunio tu želju i nije mu bilo mnogo da iskešira 15.000 eura, koliko je hrvatski pjevač tražio. Osim toga, Nikola je angažirao i Jelenu Tomašević, koja je zabavljala goste nakon Graše, dok su za dobru atmosferu na svadbi bile zadužene djevojke iz benda "Frajle" - navodi izvor "Alo"-a, blizak Neveni Božović i Nikoli Ivanoviću.

- Dekoracija, hrana, piće, muzika i svaki drugi detalj je bio po Neveninoj želji. Ona je željela da sve bude sa mjerom i ukusom. Da sve odiše na glamur i na sofisticirano. Nevena se kasnije presvukla i imala elegantnu bijelu haljinu. Njih dvoje su izgledali kao iz bajke. Najveseliji su bili Nikolin brat Ivan, ali i Nevenina sestra Jelena - ističe izvor "Blica".

Kako su mlada i mladoženja prepoznatljivi po specifičnom stajlingu, nisu odstupali od njega ni kada je svadba u pitanju. Dok je Nevena svoj stajling upotpunila metalnim aksesoarom i mladoženja se odlučio ne skida naočare za sunce čak ni dok izgovara sudbonosno “da”.

Inače, Nikola na svim fotografijama sa Nevenom nosi naočare, pa mu je to očigledno dio stajlinga na koji je navikao.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.