JET SET Popularni par s prijateljima

Ronaldova Georgina u Dubrovniku večerala u odjevnoj kombinaciji koju mnogi obožavaju

Okupljeni fanovi uspjeli su uhvatiti tek kratki pogled na Kristijana i prelijepu Rodrigez

Avaz.ba
22.04.2019 10:36

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Foto: Arhiv

Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Georgina Rodrigez (Rodriguez) sinoć su s prijateljima večerali u poznatom dubrovačkom restoranu 360.

S obzirom na to da ih je crni kombi doveo tik pred vrata restorana koji se nalazi unutar dubrovačkih zidina, fotografi i okupljeni fanovi uspjeli su uhvatiti tek kratki pogled na popularni par.

Pažnju je privukla lijepa Georgina, koja je za večeru odjenula pripijenu zelenu haljinicu s cvjetnim uzorkom. Na nogama je imala visoke bijele čizme, a oko struka je svezala traper-jaknu, koju je kasnije odjenula dok su večerali na terasi, prenosi Index.hr.

Ovih dana ni brojne Hrvatice iz ruku ne ispuštaju traper-jakne, koje im dobro dođu u kasnije doba dana kad se temperatura blago spusti, a čini se da se i Georgina vodi sličnom logikom. 

  • Georgina Rodrigez
    Georgina Rodrigez Foto: (Screenshot)

Inače, Ronaldo je u Dubrovniku tokom dolaska u restoran 360 dobio tretman kakav je dosad doživio samo papa Ivan Pavao II. Naime, svi moćni svjetski državnici morali su prošetati do ulaza restorana, a samo su Papu i Ronalda dovezli pred sama vrata.

  • Foto: (Screenshot)

Oglasi

Komentari

NA VRH