JET SET

Britni Spirs izašla sa psihijatrije: Dugo nije izgledala ovako loše

Fanovi zgroženi njenim izgledom

Britni Spirs. Screenshot

Avaz.ba

23.4.2019

Američka pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 37) posljednjih je sedmica boravila u psihijatrijskoj ustanovi u koju se sama prijavila jer se teško nosi s bolesti oca Džejmija Spirsa (Jamie Spears, 66). Džejmi je prije nekoliko mjeseci imao rupturu debelog crijeva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije. Američki su mediji početkom aprila objavili kako se pjevačica nalazi na liječenju u instituciji zaduženoj za mentalno zdravlje.

No, čini se kako je Britni završila s liječenjem s obzirom na to da su je američki paparaci na Uskrs ulovili kako izlazi iz hotela "The Montage" smještenog na Beverli Hilsu. Pjevačica je bila u društvu 12 godina mlađeg dečka Sema Asgarija (Sam Asghari, 25), koji ju je sve vrijeme štitio od znatiželjnih novinara i fotoaparata.

Da je pjevačicu pogodila očeva bolest primijetili su i njeni fanovi koji su ostali zgroženi izgledom pjevačice.

- Ajme, jadna Britni. Dugo ovako loše nije izgledala. Nadam se da će se što prije oporaviti - komentari su na društvenim mrežama. 

U posljednje vrijeme šuška se kako će se Britni zbog novonastale porodične situacije povući u mirovinu i to uoči 20. godišnjice muzičke karijere. Očeva bolest joj je navodno 'otvorila oči' pa je počela gledati na stvari iz druge perspektive i shvatila da se želi posvetiti mirnom porodičnom životu. 

- Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vrijedno živjeti. Njeni bliski prijatelji zaista su uvjereni kako će se povući sa scene jer bez svog oca, koji bi joj bio podrška, ne bi mogla uspostaviti ravnotežu u svom životu - kazao je izvor. 

Britni je 2007. doživjela psihički slom te se obrijala naćelavo, a upravo joj je otac Džejmi pomogao da se vrati na pozornicu. Britni je više puta priznala da bi bez oca bila potpuno izgubljena.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.