ZVIJEZDE

Kako su napustili vilu: Ronaldo svoje, Georgina svoje

Screenshot, YouTube

Avaz.ba

23.4.2019

Nakon produženog vikenda provedenog u Dubrovniku, Kristijano Ronaldo (Cristiano) i Georgina Rodrigez (Rodriguez) napustili su Dubrovnik. 

Čak je i njihov izlazak iz vile izazvao puno pažnje, a na snimku koji je snimio jedan korisnik Instagrama vidi se kako se Ronaldo srdačno pozdravlja s osobljem vile, dok je Georgina požurila ući u automobil. 

U Hrvatsku su stigli u subotu navečer, a odsjeli su u jednoj od najelitnijih vila u Dubrovniku. Večerali su u poznatim dubrovačkim restoranima te posjetili Lopud, gdje god su se pojavili, izazvali su veliku pažnju.

U dubrovačku zračnu luku Ronaldo i Georgina sletjeli su privatnim avionom. Riječ je o Gulfstream G200 Galaxyju (EC-KBC) čija cijena, prema pisanju Dubrovačkog dnevnika, iznosi vrtoglavih 32 miliona eura.

Avion, doduše, nije u njegovom vlasništvu, već ga je unajmio po cijeni od 6.000 eura po satu. Boravili su u jednoj luksuznoj dubrovačkoj vili u kojoj su prije njega noćile neke od najvećih svjetskih zvijezda. Taj je elitni smještaj Ronalda koštao oko 7.000 eura. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.