JET SET

Svi detalji posljednjeg susreta Duška i Jelene: Smučila si mi se, nećeš mi više nabijati rogove

Par je imao žustru raspravu

Avaz.ba

24.4.2019

Jelena Karleuša - Avaz
Dnevni avaz
Duško Tošić i Jelena Kaeleuša - Avaz
Dnevni avaz
Duško Tošić i Jelena Karleuša - Avaz
+3

Duško Tošić je neopozivo podnio papire za razvod braka od Jelene Karleuše jer ne želi više da ga pjevačica, kako tvrdi izvor Kurira, pravi budalom i nabija mu rogove.

Duško joj je predočio i kakva poniženja je trpio zbog toga što je sebi dozvolila da njena sramota dođe do javnosti, kaže izvor blizak sportisti.

Naime, fudbaler kineskog kluba Guangodžou i Jelena imali su žustru raspravu, i to nedavno, neposredno pred njegov povratak u Kinu. Upravo tada joj je sve što misli konačno i rekao u lice. Objasnio joj je da ranije nije želio da se raspravlja s njom jer je iznenada izgubila majku Divnu, pa je i razvod braka odložio, nakon čega je u kući nastao pravi haos.

- Duško je uvijek podržavao Jelenu u svemu i često za njene postupke bio slijep kod očiju. Doduše, ni on nije cvjećka, ali više ne želi biti u braku sa ženom koja ga obmanjuje i svašta mu radi iza leđa, pa mu ljudi iz bližeg okruženja često ponavljaju kako mu supruga ozbiljno nabija rogove. Do sada je sve trpio, zbog ljubavi prema ženi s kojom je proveo skoro dvanaest godina u braku, a najviše zbog djece, ali više ne želi živjeti u laži. Sjeo je s Jelenom i porazgovarao, ali se taj njihov razgovor pretvorio u žučnu raspravu koja je trajala nekoliko sati - priča sagovornik blizak sportisti.

Pored Ognjena sve je imala, šta god je poželjela, to je i dobila, kaže izvor.

On također tvrdi da je Tošić odluku o razvodu donio nakon što je u Kuriru vidio objavljenu prepisku između Jelene i Ognjena Vranješa u kojoj ona kaže da je s Duškom odavno u braku samo zbog kamera, da joj je on kao prijatelj i da želi razvod, ali da za to „on mora biti kriv“.

- Objasnio joj je da on nije lud i da je jasno kao dan da je bila u tajnoj vezi s njegovim kolegom. Rekao joj je i da ju je štitio od svih i branio jer joj je vjerovao na riječ da je sve montirano. Predočio joj je i kakva poniženja je trpio zbog toga što je sebi dozvolila da njena sramota dođe do javnosti. Nije se želio odmah razvesti od nje, ali nije ni imao namjeru ostati u zajednici u kojoj preovladava nepovjerenje. Duško u svemu tome ima podršku svoje porodice. Otpratio je Jelenu s društvenih mreža jer ga ne zanima ništa što ima veze s njenim poslom. Sa još zvaničnom suprugom ostat će u kontaktu isključivo zbog njihovih kćerki i to je sve.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.