NOVI PROBLEMI

Darko Lazić prolazi pakao: Pjevač opet povrijedio operiranu nogu, lijekovi ne pomažu

Darko Lazić. Agencije

Avaz.ba

25.4.2019

Folk pjevač Darko Lazić, koji se mjesecima oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće koja mu se dogodila u oktobru prošle godine, povrijedio je tokom spavanja nogu i imao je ogromne bolove kojih se jedva riješio.

Darku su ljekari savjetovali, dok mu se noga koju je povrijedio ne oporavi, da mora strogo voditi računa o njoj kako prilikom kretanja tako i kad spava, prenosi Kurir.rs.

Pjevač žarko želi ponovo hodati samostalno i da se vrati normalnom životu i zbog toga se pridržava savjeta ljekara, ali dešava se da ne bude uvijek discipliniran.

- Imao sam velike bolove. Povrijedio sam nogu, nemam pojma ni sam kako. Nezgodno sam spavao, okrenuo sam se na stranu na koju ne smijem, probudio sam se i umirao od bolova. Uzimao sam lijekove, nisu mi pomagali - rekao nam je pjevač, ali nije želio da detaljiše kako je na kraju riješio problem.

Darko svakodnevno ima bolove jer rane nisu zarasle u potpunosti niti kosti koje je polomio zarasle.

- Darko pokušava da vodi normalan način života, ali daleko je to od onog stanja koje je bilo prije nesreće. On je imao teške operacije i to je ostavilo posljedice po organizam. Odlazi na redovne kontrole, ima terapiju i mora da vodi računa о nozi u koju su mu ugrađene štitne. Svaka povreda mogla bi biti opasna, a svaki i najmanji trzaj i udarac Darko osjeća kroz neopisivu bol - objašnjava izvor.

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.