JET SET Poznata srbijanska pjevačica

Otkriveno zašto je Karleuša išla u Istanbul: Dok joj se brak raspada, evo šta ona radi

Avaz.ba
25.04.2019 14:11

Jelena Karleuša

Foto: Screenshot

I pored ozbiljnih stresova i velikih problema koji su je koštali zajednice sa fudbalerom Duškom Tošićem, Jelena Karleuša je našla vremena otići u Tursku, i to da izvadi stare i stavi nove silikone.  

Kako srbijanski mediji saznaju, pjevačica je posjetila jednog plastičnog hirurga u Turskoj, a razlog njenog dolaska u ovu zemlju ovoga puta bilo je smanjenje silikona u grudima.

Ona se već neko vrijeme žali na bolove u kičmi i donjem dijelu leđa pa je riješila smanjiti svoje poprsje kod jednog od najboljih u ovoj branši, a doktor koji je Karleušu operirao je njen dugogodišnji ljekar. 

- Jelena je poslije smrti majke naglo izgubila na kilaži zbog velikog stresa, a razlog je bio taj što je vrlo malo jela. Dešavalo se da u toku jednog dana samo popije malo vode i ništa ne stavi u usta. To je povuklo i druge probleme pa su odjednom počeli da joj se javljaju bolovi u kičmi i leđima. Dok je pauzirala sa snimanjem "Zvezda Granda", JK je iskoristila vrijeme i otišla u Istanbul, gdje je prvo imala pregled - otkriva dobro upućen sagovornik za Telegraf.

Kako saznaju srbijanski mediji, doktor joj je navodno rekao da su njena leđa oslabila zbog naglog gubitka kilaže te da bi za sada bilo dobro malo smanjiti grudi i da će kasnije lako da ih poveća ukoliko to bude željela. Ona je bez pogovora pristala da odmah urade intervenciju. 

- Jelena se već poslije tri dana od operacije sasvim dobro oporavila da je mogla šetati i ustajati, a poslije nekoliko dana se spakovala i vratila u Srbiju zbog posla. Ona je, međutim, danima pila jake lijekove za bolove preventivno, iako nije imala veće probleme - otkriva izvor.

Ona je svoje nove grudi već pokazivala na društvenim mrežama, pa su je pojedini pratioci već pitali da li je išla pod nož. 

Jelena Karleuša je prošle godine u Beograd dovela svog plastičnog hirurga iz Turske Bulenta Čihantimura, koji je u jednom luksuznom prijestoničkom hotelu održao predavanje o svom umijeću koje se tiče inovacija na polju plastične hirurgije. On je tom prilikom govorio i šta je to što Jelena voli kada su estetski zahvati u pitanju te je potom govorio o novim metodama koje je razvio i koje nudi svojim klijentima.

Komentari

NA VRH