INSTAGRAM

Napali je jer ne izgleda ''trudno'': Manekenka golom fotografijom uzvratila udarac

Bel je na ove kritike imala jasan i jednostavan odgovor

Avaz.ba

25.4.2019

Bel Lusija: Žene izgledaju drugačije - Avaz
Bel Lusija: Žene izgledaju drugačije - Avaz
Bel Lusija: Žene izgledaju drugačije - Avaz
Bel Lusija: Žene izgledaju drugačije - Avaz
Bel Lusija: Žene izgledaju drugačije - Avaz
+3

Bel Lusija (Belle Lucia) je model u petom mjesecu trudnoće. 

Početkom aprila je objavila da je trudna, no mnogi nisu u to mogli povjerovati jer joj se trbuščić uopće ne nazire pa su je optužili da laže.

Sada je odlučila odgovoriti na te okrutne napade i ljudima poručiti da ne mora trudnoća na svaku ženu jednako utjecati.

- Kao što možete vidjeti, žene izgledaju drugačije, ali nose male život u sebi. Zato što se ne vidi koliko biste vi htjeli, ne mora značiti da je moja trudnoća nezdrava ili da promoviram mršavost u trudnoći. To je moje tijelo i ne mogu si pomoći ako ne izgleda kao kod svih drugih žena. Posramljivanje na račun izgleda nije uredu, bez obzira na to koliko je neko velik ili malen - napisala je pa dodala da je, s druge strane, osjetila sve simptome trudnoće - napisala je ona u opisu fotografije.

View this post on Instagram

Loving absolutely everything about my pregnancy... (so far) hope that doesn’t change 😬😂 Plus - I’m 17 weeks yay!!!!! Don’t get me wrong, I did experience morning sickness and breast pain and definitely a lot of anxiety in the beginning because of the fear of miscarriage (I had no idea how common they were 😞) but I’ve learnt to embrace everything - the downs and ups! It’s the most incredible feeling I’ve experienced, I’ve never felt so much love towards anything and it’s not even entered the outside world yet 🙈❤️ I’m so mushy now I’m pregnant 😂 I literally cry with happiness over this little person inside. #pregnancy #17weeks #almosthalfway

A post shared by 🌸 B E L L E L U C I A (@belle_lucia) on

Na Instagramu je nedavno objavila i fotografiju ultrazvuka da bi dokazala da je u drugom stanju, ali ni to nije zaustavilo kritike na njen račun pa ju je obrisala. 

"Ne izgledaš trudno, nikad ne bih rekla", "Bit će mršavija od mene čak i u devetom mjesecu trudnoće", bili su neki od komentara.

Bel je na ove kritike imala jasan i jednostavan odgovor: "Ako nemam trbuščić, ne znači da nisam trudna."

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.