SKANDAL Ginekolog riješen da je osvoji

Drama se nastavlja: Momak Snežane Đurišić ponovo u igri s mlađom djevojkom

Tvrdi da s pjevačicom nije u ozbiljnoj vezi

Kurir.rs
25.04.2019 20:19

Vanja Milošević tvrdi da nije u ozbiljnoj vezi sa Snežanom Đurišić

Foto: Kurir.rs

Momak Snežane Đurišić Vanja Milošević navodno je ponovo kontaktirao 27 godina mlađu djevojku putem Facebooka i udvarao joj se, tvrdeći da s pjevačicom nije u ozbiljnoj vezi i napominjući da se ne boji nikoga, prenose srbijanski mediji.

Za razliku od prve prepiske koja je isplivala u javnost u kojoj je doktor tvrdio da su novinari izmislili njegovu vezu sa Snežanom, ovoga puta Milošević je promijenio priču, te je djevojci objasnio da sa Snežanom nije u ozbiljnoj vezi, ali da mu je lijepo s njom i da je pjevačica "prava vatra u krevetu".

Kako mediji bruje, Vanja se prvo malo ljutio na djevojku jer je njihovu prepisku dala novinarima, a onda joj je priznao da želi seks s njom.

- Ne bojim se ja nikoga, sa Snježanom nisam u ozbiljnoj vezi. Lijepo mi je s njom, neću lagati. Stalno se šetamo i izlazimo, ali opet... Nije trebalo da uradiš to što si uradila, mogli smo se tajno viđati i bilo bi nam lijepo. Rekao sam ti da to nije ozbiljna veza i kad-tad će pući - pisao je doktor.

Kada ga je pitala zbog čega hoće da ostavi Snežanu, on je odgovorio:

- Mlađe je slađe, ali Snežana je vatra u krevetu. Možda ne djeluje tako, ali je zaista dobra - napisao je Vanja anonimnoj djevojci. 

Zatim, prešao je na konkretnije stvari - počeo se raspitivati šta djevojka ima na sebi.

Komentari

NA VRH