JET SET

Karleuša nije nimalo sujetna: Jelena nosi haljinu Duškove ljubavnice

Jelena Karleuša. Arhiv

Avaz.ba

26.4.2019

Jelena Karleuša nema problema sa time da se druži i sarađuje sa suparnicama, odnosno ženama koje su povezivane s njenim suprugom Duškom Tošićem, pa je tako sklopila poslovni dogovor sa Sofijom Milošević, prenosi Kurir.rs.

Pjevačica se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u ultrakratkoj haljini čiju je kreaciju potpisala upravo manekenka, fudbalerova navodna ljubavnica.

Nakon skandala u kome je glavni akter bila JK zbog prepiske s Ognjenom Vranješom, nije jedino ona bila na meti medija. Korisnici društvenih mreža, ali i poznanici Jelene i Duška, otkrili su da su Sofija i on u ljubavnoj vezi već mjesecima i da je fudbaler zapravo sve vrijeme varao suprugu.

Karleuša je na to, baš kao i na porno-skandal reagirala demantiranjem, pa je ubrzo zapratila Sofiju na Instagramu. Ona je tada imala plan da njih dvije urade zajednički editorijal za jedan magazin, ali zbog smrti njene majke Divne sve je odloženo.

Ipak, da su Jelena i Sofija i dalje u dobrim odnosima i da ne mare za to što se po gradu priča da je manekenka Duškova ljubavnica, dokazala je Karleuša kada se u srijedu pojavila na snimanju "Zvezda Granda" u kreaciji Sofije Milošević. Jelena je zapanjila sve kada se ispred studija u Košutnjaku pojavila u ultrakratkoj svjetlucavoj haljini, zbog koje je jedva izašla iz automobila i vješto prikrivala donji veš.

Čim je ušla u studio, JK se fotografirala u ovoj haljini i brže-bolje fotografiju objavila na Instagramu. Kako bi demantirala zle jezike, Karleuša je tagovala i Duškovu ljubavnicu, kako bi je izreklamirala, ali i pokazala da su njih dvije prijateljice. Ni Sofija nije ostala imuna na ovu Jeleninu objavu, pa je oduševljeno u nekoliko navrata komentirala Jelenine fotografije.

- Razbila si! - napisala je manekenka ispod Jelenine fotografije.

Karleuša je objavila i fotografiju na kojoj pozira pored torte koju su ona i Marija Šerifović pripremile za Sašu Popovića, kome je bio rođendan, a i tada je pohvalila Sofiju. Manekenka ni tada nije bila ravnodušna, pa je svojoj suparnici uz nekoliko emotikona srca poručila:

- Prelijepa! 

Ovaj modni odabir posebno je zanimljiv upravo zbog povezanosti Sofije i Duška i priča da su zaljubljeni, te da, kada su u Beogradu, često izlaze zajedno i da su ih mnogi viđali zajedno po prijestoničkim klubovima. Miloševićeva je to odmah negirala i rekla kako s Tošićem nema ništa.

- Vidim u Srbiji pojedini mediji nastavljaju sa terorom nad javnim ličnostima i izmišljanjem naslovnih vijesti. Jelena i ja smo u super odnosima. Podrška za moju drugaricu i jedva čekam da čujem novu pjesmu - napisala je Sofija.

View this post on Instagram

✨✨✨ @bysofimilo

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.