JET SET

Bred Pit van sebe: Anđelinu Đoli svi osudili zbog ovoga

Bred Pit i Anđelina Đoli. Arhiv

Avaz.ba

27.4.2019

Holivudska glumica i rediteljica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) ne prestaje šokirati javnost svojim čudnim potezima, a posljednji u nizu odnosi se na nasljednika njene imovine. 

Naime, Anđelina se nedavno razvela od svog supruga Breda Pita (Brad Pitt), s kojim ima šestero djece, a sada je donijela odluku zbog koje javnost ne prestaje da se čudi.

Glumica je odlučila da svu svoju imovinu ostavi svom najstarijem sinu Medoksu (Medox), a strani mediji navode da ona na ovaj način želi zahvaliti svom sinu jer je stao na njenu stranu tokom burnog razvoda od Pita.

- Medoks je stao na majčinu stranu tokom razvoda između Anđeline i Breda. Zbog toga mu se ona želi odužiti i staviti ga na čelo svog carstva. Medoks je postao njena desna ruka kada je riječ o porodici i poslu - rekao je izvor i dodao da je Bred zbog ove odluke bivše supruge jako bijesan.

Podsjećamo, upravo je odnos Medoksa i Pita bio ključan za razvod slavnog para. Naime, nakon što je pokrenuta istraga o anonimnoj dojavi kako je glumac napao sina na letu iz Francuske za SAD, brak slavnog para postao je pun trzavica, a uprkos odbačenoj prijavi, njihova veza više nije mogla funkcionirati.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.