DETALJI

Ana Bekuta otkrila zbog čega je Jelena Karleuša bila neupotrebljiva

Uvijek dotjerana i njegovana

Ana Bekuta. Arhiv

Avaz.ba

28.4.2019

Ana Bekuta je uvijek dotjerana i njegovana, ali, kad dođe kući, zavrne rukave i baci se na posao, prenosi Alo.rs.

- S obzirom na to da je počelo proljeće, kao i na sve ljude, i na mene djeluje pozitivno bolje vrijeme. Nisam počela proljetno spremanje kuće, to uvijek radim krajem aprila. Mogu vam reći, Mrka mi mnogo pomaže, on sve po kući radi. Mnogo mi pomaže - kroz smijeh kaže Ana.

Ali ipak priznaje da nije tako...

- Ma šalim se, ne pipa ništa. On je stvarno moja i lijeva i desna ruka, moja podrška na svim frontovima, pa tako i kad radim po kući, on mi uvijek kaže: ''Rad oplemenjuje posmatrača.'' Tako da, on opet navija za mene. I to je nešto - podvlači ona.

Osvrnuvši se na "Zvezde Granda", Ana kaže da se raduje što se Jelena Karleuša vratila u žiri. 

- Vjerujte mi, veoma teško sam sve to podnijela. Sama Jelena zna koliko sam učestvovala u svim tim pripremama oko Divnine sahrane i dala svoj maksimum. Jelena je tih dana bila totalno neupotrebljiva. Marija Šerifović i ja smo to vidjele kada smo došle kod nje da joj izjavimo saučešće. Neću sada govoriti šta je sve bilo tu organizirano i šta se sve izdešavalo, uglavnom, ispalo je sve kako Divna i zaslužuje. Ako mene pitate, otišla je prerano - kaže Ana i priznaje da su je estradne nesreće mnogo uzdrmale.

Ne može, kaže, da se ne osvrnem i na Šabanovu nesreću.

 - Sada vam priznajem, otkako je nesretnim slučajem otišao Luis, vraćajući se ko zna odakle, riješila sam da ću biti mnogo opreznija. Uvijek sam za to da krenemo sutradan, poslije doručka, naspavani i odmorni od prethodne noći. Ne mogu da se ne osvrnem i na Šabanovu nesreću. Došla je iznenada i prebrzo. Mnogo me pogodilo i razočarana sam. Nikada nisam mogla zamisliti da će on otići na taj način. Kada bih pomislila na njega, zamišljala sam ga kako pjeva dokle i diše. Stravičan je način na koji je otišao. Prerano, ali prerano je otišao. On će zauvijek biti živ i u našim srcima jer je bio to što jeste od pjevača do ličnosti - istakla je pjevačica.

Inače, Bekuta se pojavila na koncertu Snežane Đurišić uprkos pričama da s kolegicom nije u najboljim odnosima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.